Editorial Sunya   |  Catàleg | Qui som   | Contactar  | Compra directa  | Majoristes, llibreries  |  Editem el teu llibre |   Web del Buit

 
Editorial Sunya. Editem el teu llibre ESPAÑOL
......
Vols editar el teu llibre?

Moltes ofertes a Internet
 

Trobaràs molts llocs on publiquen el teu llibre. L'autoedició ja és una eina bastant madura. Alguns llocs són bons, uns altres no tant, d’altres fraudulents. 

Et diran que és fàcil. Ho és, però requereix l'esforç (assequible) d'autor i editor. 

Creiem molt en Internet. Al cap i a la fi, tot el procés de tractament de l'original, de l'edició, de la impressió, es basarà en gran part en les eines d'Internet. 
 

Però, avui dia, aquesta Editorial Sunya encara creu en el contacte personal amb l'autor. Sabem que el talent està repartit per tot el món. Preferim tractar amb autors que es puguin entrevistar personalment a la ciutat de Barcelona. Però no és un requisit imprescindible

Tots els autors són benvinguts.
 


 

Editorial Sunya edita, publica i promociona el teu llibre. 

Personalitzat: en versió impresa i en versió electrònica (ebook). 

Més que autoedició, edició professional, noves eines, baixos costos, més beneficis per als autors. 

Assaig, divulgació, història, novel·la, etc. 

Per a escriptors novells i per a escriptors experimentats, però cansats de les editorials convencionals.

QUÈ OFEREIX EDITORIAL SUNYA ENFRONT D'ALTRES FÓRMULES D'AUTOEDICIÓ I EDICIÓ?

Efectivament, hi ha molts llocs d’autoedició o autopublicació. Et diran que és fàcil.

Estem parlant de llibres i de la seva difusió en un mercat professionalitzat. Nosaltres t'aplanem el camí amb la nostra experiència i això es traduirà en molts menys costos i més satisfacció en els resultats. 

Editorial Sunya és una fórmula que combina l'autoedició a mida amb l’edició professionalitzada. Les editorials convencionals rebutgen llibres dignes perquè no acompleixen l’expectativa d’un gran tiratge. La flexibilitat és la virtut que ens permet competir amb aquestes editorials convencionals, perquè Editorial Sunya ofereix tiratges a mida, impressió sota demanda, bona ubicació a internet.

També oferim una cosa que la maquinària sofisticada de l'autoedició automatitzada no pot oferir: 

1. El tractament del teu original en el sentit genuí d'"editar-lo". En una doble faceta 

:: Consells sobre el contingut 
:: Estratègies per a la seva ubicació en el mercat 
2. No siguem ingenus: la competència és ferotge. A Espanya s'editen 50.000 títols a l'any (dels quals més de 8.000 en català). El teu llibre no serà la novetat de dos mesos que competeix en les llibreries i després desapareix i és descatalogat. El teu llibre sempre estarà catalogat, disponible. 

3. Per això, no desestimem cap dels canals de distribució: internet (la web d'aquesta editorial, lulu, google, etc), associacions i centres interessats. Cada llibre té el seu públic

4. Guanyarem molts diners? Ho intentarem. El rigor, la vocació, la qualitat, no són incompatibles amb els guanys. Basant-nos en els tiratges curts, la impressió sota demanda, un llibre començarà a generar beneficis a partir d'unes vendes de 70 exemplars. No és demanar massa. I, naturalment, l'autor serà retribuït per això.

Comprova la qualitat en tres mostres de les nostres edicions:

-- Un capítol de Biografía del vacío: pdf
-- Un capítol de Retrat d'una elit catalanista: pdf
-- Una mostra de Manual de cítara china: pdf

 

Idees força i fonaments 
d'Editorial Sunya

== Sunya significa "buit" en sànscrit. És òbviament un homenatge al primer títol de l'editorial, Biografia del vacío, però també... 

== Sunya (Buit) és simplicitat, modèstia, potencialitat. El buit acull tot allò possible; el ple ja està complet. La flexibilitat és la nostra virtut

== Sunya (Buit) és fugir dels tiratges llargs, de la saturació dels magatzems plens de llibres. La impressió digital permet tiratges curts, impressió sota demanda a preus assequibles. El consegüent increment de cost pel fet de realitzar tiratges curts queda compensat per no haver de pagar l'alt peatge de la distribució convencional. 

== Impressió a mesura de la demanda significa estalvi de paper. Caldrà insistir sobre el significat d'aquesta opció en la preservació dels boscos?
 

REQUISITS PER A CONTACTAR 
EDITORIAL SUNYA

"Una cosa bona per contar, per explicar, ben escrita, sempre pot trobar el seu editor i el seu públic" (Lee Brackstone, director de l'editorial Faber & Faber, Londres) 

Tu, autor, que potser has estat rebutjat per una editorial convencional, atreveix-te a intentar-ho altra vegada, aquí, a Editorial Sunya. Als editors que et van rebutjar, perdona'ls, perquè si que saben el que fan: estan atabalats per les muntanyes de llibres dels seus magatzems i pels seus minsos marges de beneficis (sí, és així, malgrat que l'autor sigui el més mal retribuït).
 

Els requisits són pocs i simples

::Un original bo, en format digital (castellà o català)

:: Disposició a l'entrevista personal (opcional) a Barcelona

:: Disposició a participar i col·laborar en tot el procés de l'eclosió del teu llibre

Posar-se en contacte és fàcil. Fes-ho personalment adreçant-te a Albert Ribas