Editorial Sunya   |  Catàleg | Qui som   | Contactar  | Compra directa  | Majoristes, llibreries  |  Editem el teu llibre |   Web del Buit

 
Editorial Sunya Catàleg Catàleg     ESPAÑOL

Visita també la
Web del buit Web del Buit 

Clic per a compra directa i segura

Filosofía, ciència, art, religió... són alguns dels ámbits on aquest concepte o símbol és present. 

Al llibre Biografía del vacío i a La Web del Buit trobareu una completa informació.

Espanyol:
La Web del Vacío
English:
The Void and Emptiness Site
 

Llibre:
Albert Ribas.
Biografía del vacío
Su historia filosófica y científica desde la Antigüedad a la Edad Moderna.

4a ed. (2008). 
ISBN: 978-84-612-3925-2
Clic per a compra directa i seguraCompra directa i segura

 • Índex de "Biografía del vacío"
 • Bibliografia de la obra
 • Capítol I.I (gratis)
 • Esquema
 • Recensions de l'obra
 • Fitxa tècnica

 •  

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   


  NOVETATS

  = Llibert Ferri
  Sobtadament fràgils. Dietari de l'esclat del covid

  El sobresalt m’aboca a escriure un dietari. No sé si el publicaré o el desaré en la intimitat. Aquell impuls de posar el dia a dia negre sobre blanc, des de mitja tarda del 13 de març de 2020, sorgia –ara ho sé– de la meva connexió amb la por, amb la finitud, amb la incertesa. Narro la Barcelona buida. Descric algun despertar angoixós. Cerco dades: Nou Barris és la zona més infectada. Massa gent s’amuntega en pisos petits. La pobresa és infecciosa. Viatjo mentalment a Madrid, Moscou i Nova York, on he viscut.
   
   

  Més informació

  = Pere Queraltó i Segarra
  Pensaments II

  Aquests Pensaments II, que en són molts, són en realitat molts menys dels que segurament han existit, ja que són el sincer, emotiu i fidedigne mirall d’una persona no només apassionada pel pensament i el coneixement, sinó per compartir a totes hores la joia de pensar i conèixer nous punts de vista amb els altres: “coincidim amb persones amb afinitats comunes, inerciem, amb d’altres sense donar-nos compte i sinergiem amb una força que no abastem”, com ell mateix afirma a Pensaments d’estiu.


  Més informació

  = Joan Farràs Rovira
  Mi vida escrita

  Esta es una vida real, una historia real de una vida intensa, des del nacimiento hasta el año 2016. Esta es la vida real con todos sus contenidos materiales, sentimentales, humanos y espirituales y el desarrollo paso a paso desde niño, adolecente y juventud, en mi comportamiento, proyectos bien pensados para la vida futura. Ruptura radical con la vida real para la consecución total de los proyectos, ejecución de los anhelos con toda su efectividad durante unos cuantos años de vida. Cambio radical con el estamento que permitía desarrollar este gran proyecto que tanto había costado, pero que tenía una cláusula que no permitía desarrollar un gran sentimiento de amor humano enraizado profundamente en la condición humana.

  Francisco Jordà 
  Gent d'aquí

  Gent d’aquí narra unes anècdotes de la vida d’unes persones que han deixat empremta amb les seves petites accions. Amb aquest recull es pretén recuperar històries i llocs del nostre entorn que no es poden oblidar. Volem dedicar aquestes petites històries, a tota la gent esmentada amb nom propi. I tot el respecte per ells, ja que no són entre nosaltres, però que han format part de la història del nostre país. Que descansin en pau.
     A Frederic Ribas Massana (1947-2021), in memoriam

  Clic per a compra directa i segura

  = Frederic Ribas
  Retrat d'una elit catalanista. Deixebles i hereus de Cambó: vint personatges
  S'hi presenta un seguit de representants de l’escola “invisible” de política econòmica que Francesc Cambó (1876-1947) va formar al seu voltant, en adonar-se per primera vegada a l’Estat espanyol de la importància de l’economia per a un polític. Aquest retrat inclou els més propers i coetanis a Cambó, però també altres que, no pas per ser més llunyans, deixen d’expressar la mateixa voluntat camboniana d’un catalanisme modern. Ventosa, Bertran i Musitu, Vidal i Guardiola, Duran, Pellicena, Vehils, Bausili, Casabò, Perpinyà Grau... representen el gran esforç frustrat per assolir una modernitat i un dinamisme amarats de catalanitat i de cosmopolitisme.


  Clic per a compra directa i segura

  = Joan Barceló i Coll
  Barcelona i la UAB (1982-2009). Una mirada crítica

  En aquest darrer volum de les seves memòries Joan Barceló i Coll ens mostra el retorn definitiu a Barcelona i la seva incorporació a la Universitat Autònoma de Barcelona. D’aquella Barcelona anterior, gris i classista dels anys del franquisme que deixà el 1976 per anar a Madrid, es troba ara amb un canvi en progressió democràtica. Els Jocs Olímpics del 1992 portaran una revitalització internacional de Barcelona creant una ciutat amb més prestància modernista, més neta, dinàmica, i amb més obertura a la mar.

  Albert Suñé
  Confeti per al clarinet

  Confeti per al clarinet és una novel·la on es barregen ficció i realitat. S’hi expliquen trenta-un anys –del 1929 al 1960– de la vida del personatge de ficció Víctor Roviralta, bateria català de jazz, el qual desenvolupa la seva cursa vital i professional immers en la sèrie de fets històrics que es van produir en aquelles tres dècades. Per tant, hi apareixen locals, situacions i personatges reals. Per exemple, un dels grans del jazz, que un dia penjà els hàbits i va venir a viure a Catalunya. En el text hi ha una mica de tot: comèdia, melodrama i tragèdia. En general, hi preval el sentit de l’humor perquè els personatges acostumen a veure les coses amb optimisme.
   
   
   
   
   
   

   


  Editem el teu llibre Editem el teu llibre
  Interessats en publicar la seva obra, poden acudir a Editorial Sunya. Seran atesos. 


  = Joan Carles Fogo Vila
  La belleza desvelada

  La belleza desvelada contiene catorce capítulos breves, agrupados en dos grandes apartados -Europa y América latina—, que discurren en armonía, pese a que abordan la vida y la creación artística en dos continentes tan distantes. El título del libro es el marco ideal donde su autor crea una atmósfera, con su propia identidad lírica, que es la forma más íntima de darle voz a los sentimientos y recuerdos, para prodigar diversos homenajes a hombres y mujeres, por sus obras y trayectorias vitales.

  = Marcel Maronas
  El caminant incert IV

  El present llibre, El caminant incert IV, és el quart dels cinc volums que componen l’obra completa. Es tracta d’un homenatge als filòsofs i pensadors, incloent detalls de les seves vides i de les seves idees en la cerca de la veritat, des de l’antigor als nostres dies. Les seves biografies i pensaments no són la totalitat de les seves obres ni de les seves històries, sinó una part del seu llegat i del testimoni del seu pas, acompanyats amb poemes de l’autor que fan referència a la pròpia forma d’entendre el que ens han volgut ensenyar.

   = Albert Cucurull Salamero
  Cafè molt

  Cafè molt és un obra que es començà a teixir lentament i sense jo saber-ho a les acaballes del 2015, quan vaig escriure per primera vegada al diari. El llibre és per tant el fruit de cinc anys de breus o no tan breus relats i narracions que m’han acompanyat en els moments més durs i més feliços de la meva adolescència. Vaig començar el diari per no oblidar les meves vivències i els sentiments que se’n derivaven. Malgrat molt dels relats que apareixen al llibre els considero prou íntims, he hagut de destriar molts textos que no s’acabaven d’adequar al conjunt del llibre.  Altres llibres disponibles a Editorial Sunya:

   = D. Blasco, A. Puigbò, A. Rotllan. La medicina a Montserrat: Evolució històrica de l'assistència sanitària al monestir de Montserrat. 2009.  >>

  = J.B. Pompidor. El incensario japonés. Historia de la Maison Dorée de Barcelona. 2010. >>

  = Frederic Ribas. Retrat d'una elit catalanista. Deixebles i hereus de Cambó: vint personatges. 2008. >>

  = Albert Ribas. Religions i Societat a Catalunya. Guia bàsica. 2009. >>
   

  Vegeu Catàleg