Editorial Sunya   |  Catàleg | Qui som   | Contactar  | Compra directa  | Majoristes, llibreries  |  Editem el teu llibreWeb del Buit

 
Editorial Sunya. Catàleg   Col·lecció 
Singulars 
ESPAÑOL

 
Títol: A l'encalç de l'amistat

Per Martí Àvila i Serra

Al llarg de la història del pensament occidental hi ha hagut dues grans definicions d'amistat, la d'Aristòtil i la de Montaigne. «L'amic és un altre jo», és la del primer; «perquè era ell, perquè era jo», és la del segon. A l'entremig, Ciceró, que en ressalta la seva virtut, pel fet que uneix els amics cap a un dolç lligam d'amor que no té res de fingit, res de simulat, car el que es cou aquí és veritable i espontani, dura per sempre. L'amistat és una eina al servei de la virtut, perquè és aquesta que li dóna forma i la manté per mitjà de l'harmonia, l'estabilitat i la constància. D'això s'ocupa aquest llibret, a l'encalç de l'amistat, sempre virtuosa i ensems sempre fràgil.

.Més informació
 
 
 

 

© 1ª Edició  (abril 2017) 
per a Editorial Sunya
108 pàgines

ISBN:  978-84-945363-6-6
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Indústria i modernisme a Cornellà de Llobregat
Per Pilar Portugués i Marigó

En aquest llibre s’explora el passat i el present de determinades empreses de la ciutat de Cornellà de Llobregat, fàbriques que es van construir en una etapa d’expansió industrial i van ser edificades seguint els corrents arquitectònics del moment. Totes elles varen formar part d’aquella època en què Cornellà, de petit poble agrícola va anar passant, a poc a poc, a ciutat industrial.
Si bé, a principis i mitjans del segle XX aquestes empreses varen ser importants per la seva producció i un puntal econòmic imprescindible en el Baix Llobregat, el segle XXI ha obert per a elles una nova dimensió que no ha d’estar pas deslligada del passat.
Més informació

© 1a Edició  (desembre 2010) 
per a Editorial Sunya
176 pàgines, Il·lustrat a tot color

ISBN:  978-84-937051-9-0

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Barcelona i la UAB (1982-2009). Una mirada crítica

Per Joan Barceló i Coll
 

En aquest darrer volum de les seves memòries Joan Barceló i Coll ens mostra el retorn definitiu a Barcelona i la seva incorporació a la Universitat Autònoma de Barcelona. D’aquella Barcelona anterior, gris i classista dels anys del franquisme que deixà el 1976 per anar a Madrid, es troba ara amb un canvi en progressió democràtica. Els Jocs Olímpics del 1992 portaran una revitalització internacional de Barcelona creant una ciutat amb més prestància modernista, més neta, dinàmica, i amb més obertura a la mar. Fou el primer catedràtic de Fisiologia Vegetal de la UAB i la seva tasca és de gran empenta sempre a favor de la modernització, de la internacionalització i de la remoció de les rèmores anorreadores que porta la rutina habitual, el tramat burocràtic i el pes excessiu del dirigisme normatiu imperant.

Més informació
.

.

© 1ª Edició  (juny 2021) 
per a Editorial Sunya
306 pàgines

ISBN:  978-84-123393-3-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Madrid, anys de transició

Per Joan Barceló i Coll
 

Aquest nou llibre és un pas més per esbrinar les característiques personals i la pulsió dels canvis que comporta el pas del temps i de les mentalitats, més encara si tenim en compte que correspon a l’època de la transició política i als forts canvis i convulsions que caracteritzaren aquells crítics i esperançats moments. Passats ja més de quaranta anys és d’agrair una visió personal i directa dels fets, els canvis i les circumstàncies. També en aquest llibre ens dóna la seva visió personal de Madrid i el complex món que hi viu i pul·lula per la capital, sense oblidar el transfons polític, social, literari i artístic. Destaca la vivor en la descripció dels llocs i dels ambients, la passió pel coneixement i la capacitat d’entendre, i una tendra efusió de la realitat i de les motivacions que portaren el canvi social i polític i la modernitat. No oblida tampoc la crítica de fons, quan creu que es necessària i pertinent. Per últim, cal destacar una altra característica essencial, la de la rica fusió del seu fons cultural científic, artístic i literari, i la plasmació estilística que en fa de tot el conjunt.

Més informació
.

.

© 1ª Edició  (octubre 2020) 
per a Editorial Sunya
246 pàgines

ISBN:  978-84-122676-0-0
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Quadres de vida a la Barcelona de 1957 a 1976

Per Joan Barceló i Coll
 

Dins una completa visió de les seves memòries, en tres llibres anteriors, Joan Barceló ens ha descrit la infància a Mallorca i les vivències adolescents a l’Escala dels anys 1950. En aquest nou llibre ens mostra el seu periple, amb intensos quadres de vida, de la ciutat de Barcelona, quan el 1957 baixà a fer els estudis universitaris.
El llibre dona una àmplia visió de les seves inquietuds i del fons familiar, social, polític i cultural al llarg de l’evolució dels anys 1957 a 1976. D’especial vivacitat són les descripcions i les suggestives impressions de les formes de vida i d’entendre al llarg de la grisor ciutadana d’aquells anys.

Més informació
.

.

© 1ª Edició  (febrer 2019) 
per a Editorial Sunya
288 pàgines

ISBN:  978-84-948382-5-5
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Retalls de vida. Dietari 1 (2011-2014)

Per Joan Barceló i Coll
 

Una vegada publicades les seves Memòries, ara Joan Barceló i Coll, amb Retalls de vida, inicia un dietari, que entronca amb el seu període de Professor emèrit de la UAB, on hi vessa la seva experiència dels anys viscuts i la seva observació a la pluralitat dels canvis en el món circumdant. De nou, amb un estil ric, vivaç i precís, ens mostra la seva maduresa intel·lectual. Destaca, especialment, la conjunció de les dues vocacions, científica i literària, amarades en un fons de raonada comprensió dins un acendrat humanisme i una conscient consideració del bé comú. Tot i el fons crític que el caracteritza, és també una obertura a nous mons i a noves perspectives de convivència i d’esperança de futur. Aquest dietari és així un bon i molt adequat complement, amb un caràcter més general, a les vivències descrites en els sis volums que integren les seves Memòries.

Més informació
.

.

© 1ª Edició  (juny 2021) 
per a Editorial Sunya
406 pàgines

ISBN:  978-84-125182-1-4
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Retalls de vida. Dietari 2 (2015-2018)

Per Joan Barceló i Coll
 

En aquest segon volum del dietari, Retalls de vida, Joan Barceló i Coll continua, al pas dels anys i dels temps, donant-nos la seva visió del tràfec diari dels fets i de les diverses situacions viscudes. A l’igual que en el volum anterior destaca una reflexió serena i ponderada, la visió crítica i una aproximació amarada d’humanisme, amb un empelt poderós de desig impel·lent per a la regeneració del país i el benestar general. Com és habitual en ell, l’estil és ple de vivacitat i de gran riquesa expressiva. El lector hi trobarà el patiment i el goig, amb una descripció precisa del seu pensament. És d’especial esment la visió de la societat actual, tan plena de contradiccions, i el seguiment del curs canviant dels esdeveniments. No debades, en el fons de les elucubracions sempre hi sura la catarsis i un afany de millora i perfecció.

Més informació
.

.

© 1ª Edició  (març 2023) 
per a Editorial Sunya
388 pàgines

ISBN:  978-84-126781-3-0
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Título: Camino de redención 

Por Isaac Benaor

La sabiduría de la Kabalah nos reta a explorar las Escrituras Sagradas desde sus niveles más profundos y enigmáticos. Esta tradición ha sido transmitida por los sabios de generación en generación y ha llegado hasta nuestros días circunscrita al ámbito del Tanaj, también conocido como Antiguo Testamento.

En este libro el autor nos propone un apasionante viaje a través de la figura de Jesús de Nazaret (en hebreo Yeshúa) desde las fuentes de la Kabalah, muy especialmente del Zohar, planteándonos una original perspectiva de su vida y sus enseñanzas, abordando temas como la llegada de la Redención o Gueulá, la expiación, el rol profético de las naciones o la “cena” del Mesías.

Imprescindible para el estudioso de la Biblia, también aportará al lector en general  una fresca y novedosa visión de las Escrituras.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edición  (junio 2015) 
para Editorial Sunya
302 páginas

ISBN:  978-84-942837-8-9
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Títol: La Clara cuinera

Per Rosa Boix Quintana

Clara cuinera, es el darrer conte que ha escrit d’aquesta col·lecció, motivada en part, per la seva afició a la cuina i a recollir receptes tradicionals. En tots ells ha comptat amb la col·laboració del seu germà Ramon, autor de les il·lustracions. La Clara cuinera és un recorregut a través del calendari, de les festes més assenyalades i de les nostres receptes tradicionals perquè les nenes i els nens les puguin fer, amb l’ajuda dels adults i així descobrir el meravellós art de la cuina.
.
Més informació
 
 

 

© 1a Edició (març 2023) 
per a Editorial Sunya
54 pàgines

ISBN:  978-84-126781-5-4
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Història del empleats municipals (S. XIX i XX)
Per Francesc Bonastre i Santolària
 

A partir de la segona meitat del segle XIX, en què es desenvolupa la consolidació de l’Estat Liberal Espanyol, neix l’associacionisme professional dels empleats públics. Un lligam que no tindrà una estabilitat associativa i que agafarà certes particularitats identitaries en el cas de Catalunya.
L’associacionisme anirà vertebrant els funcionaris públics en grups diferenciats que acabaran amb una col•legiació professional de les elits per una banda i, l’associacionisme de la resta dels empleats públics per l’altra. Així mateix, la necessitat de formació, farà que des de els coneixements mínims per ser empleats públic, es passi a l’ensenyança de coneixements necessaris i a l’escola de funcionaris d’administració pública
Més informació

 

© 1a Edició  (juny 2012) 
per a Editorial Sunya
190 pàgines

ISBN:   978-84-939868-4-1 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Nacionalisme i republicanisme al Maresme (1906-1914)
Per Francesc Bonastre i Santolària

En el primer quart del segle XX a Catalunya, es va produir un element d’unitat per adhesió a la personalitat catalana que va arribar a ser general i que no va està exempt d’opositors.
En la comarca del Maresme, amb el naixement de la Solidaritat Catalana (1906), es creen centres nacionalistes i republicans, que es van afegint als que ja existien i que es desenvoluparan a favor o en contra de Solidaritat Catalana i amb la creació d’un nou partit nacionalista republicà.
En aquest context, veurem la creació i desenvolupament del Centre Nacionalista de Pineda, del Centre Autonomista Republicà de Mataró i, d’altres centres nacionalistes i republicans del Maresme. Així mateix, en l’esbós biogràfic de Frederic Boix i Prat, tindrem notícies del Centre Català a Santiago de Cuba. Tot això, ens recordarà certes semblances amb el present i, ens ha de servir de coneixement, per anar cap a la llibertat de Catalunya.
Més informació

 

© 1a Edició  (juny 2012) 
per a Editorial Sunya
68 pàgines

ISBN:  978-84-939868-5-8 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: El cas d'en Cosme Monroig

Per Cati Bordoy

Arriba, a la ciutat de Manacor l’inspector Carles, que, conjuntament amb en Pere, policia local de l’esmentat municipi, treballen la investigació de la mort sobtada d’un placer, aparentment de causes naturals. El poble i, sobretot l’àmbit dels placers, queda desconcertat amb el succeït, i més quan es veu molta de gent implicada, que fa difícil la investigació que al principi pareix una ximplesa. La narració descriu diferents indrets de Manacor, i variats ambients. Sobretot, exalta l’atmosfera de la plaça i els seus integrants, la màfia tant dins el joc com dins la política i la policia, dels anys vuitanta-noranta. Res pareix ser el què és. L’intriga acompanya en tot moment la història i les vides quotidianes i tan diverses d’en Carles i d’en Pere, que fan estar al lector pendent del context que no deixa mai de sorprendre.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (novembre 2023) 
per a Editorial Sunya
124 pàgines

ISBN:  978-84-127132-5-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: El retorn de la primavera
Subtítol: La meva experiència amb el càncer de mama
Per Maria Carme Canadell

EL RETORN DE LA PRIMAVERA és un llibre on l’autora ens explica la seva experiència amb el càncer de mama. Amb senzillesa i delicadesa, ens acosta a la nostra part més pregona i ens mostra com ens podem enfrontar a una de les situacions més difícils que se’ns poden presentar al llarg de la nostra vida. Un llibre que pot ajudar i acompanyar a totes les dones que passin o hagin passat per una situació similar i amb el que també  podrem fer breus tastets de les literatures universal i catalana.
.
Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2013) 
per a Editorial Sunya
185 pàgines

ISBN:  978-84-940255-3-2 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: CUBA, "ya tú sabe, mi amol" 

Per Josep Casals

CUBA,"ya tú sabe, mi amol" és la crònica d'un viatge en bicicleta i en solitari. En Josep comença a pedalar a Santiago de Cuba i recorre l'illa d'est a oest fent un total de 1.115 quilòmetres. En aquest relat l'autor ens explica el seu dia a dia, les etapes, les vivències i els ensurts amb els quals es va trobant, tot relatat amb una bona dosi d'humor i ironia. És una excel•lent mostra de l'esperit de superació d'una persona després d'haver hagut de lluitar contra un càncer l'any 2014.

En Josep Casals va néixer a Els Hostalets de Pierola (Anoia) l'any 1963; ja de ben jove va començar a mostrar el seu esperit aventurer fent alguns viatges a Tunísia (1988) i Algèria (1989) amb un Land Rover Santana de 30 anys d'antiguitat. Continuà visitant el continent africà assíduament fins que l'any 2006 va començar a viatjar a països del sud-est asiàtic. El seu darrer viatge l'ha fet a Cuba i amb bicicleta, per a ell ha estat una necessitat vital per a retrobar-se a si mateix i ara vol dir-ho en veu alta escrivint aquest que és el seu primer llibre.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (juny 2015) 
per a Editorial Sunya
232 pàgines

ISBN:  978-84-942837-7-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: La màgia dels cementiris

Per Anna Casanovas

L’igualadina Anna Casanovas ha mostrat des de sempre una gran passió per l’arquitectura i les escultures que es poden trobar als cementiris. En aquesta, la seva primera novel·la, ens transporta a la senzillesa o l’espectacularitat de mausoleus, làpides i catacumbes... a uns parcs plens de natura i calma. Un recorregut, de vegades en la seva bicicleta, per diverses ciutats com ara Londres, París, Munic, Budapest, Praga, Palerm, Viena o Barcelona, d’on ens descriu alguns d’aquests racons de pau. Us convidem a oblidar els prejudicis i a endinsar-vos en aquests relats que, de ben segur, us donaran un nou punt de vista.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (abril 2023) 
per a Editorial Sunya
226 pàgines

ISBN:  978-84-126781-6-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Dirs IV

Per Xavier Casassas Canals

Xavier Casassas Canals (La Seu d'Urgell, 1963), nascut a l'Alt Urgell sota la presència i vigilància de la serra del Cadí, dedica una bona part del seu viure a escriure. Escriu programes informàtics pera guanyar-se la vida, escriu articles i llibres acadèmics dedicats a temes islamològics, i escriu Dirs. El seu escriure té com a paisatges immediats Salzburg, la vall de Gastein i el Bodensee, encara que el paisatge de les seves paraules no té límits geogràfics, ni temporals. Què són els dirs? Els dirs són petites espurnes de poesia i pensament. Encara que en la nostra època, tot ens empeny a tenir pressa i, doncs, es fa difícil aturar-se a escoltar, aturar-se a escoltar el que llegim, i els nostres ulls tendeixen a córrer i apressar-se saltant d’un mot a l’altre, d’una línia a l’altra sense acabar-les de pair, cal dir que aquests dirs s’han de llegir amb la calma pròpia del silenci. Deixant la distància escaient entre cada pregunta i cada resposta, deixant una distància prudent i escaient entre dir i dir.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (març 2023) 
per a Editorial Sunya
72 pàgines

ISBN:  978-84-125182-7-6
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Dirs V

Per Xavier Casassas Canals

Xavier Casassas Canals (La Seu d'Urgell, 1963), nascut a l'Alt Urgell sota la presència i vigilància de la serra del Cadí, dedica una bona part del seu viure a escriure. Escriu programes informàtics pera guanyar-se la vida, escriu articles i llibres acadèmics dedicats a temes islamològics, i escriu Dirs. El seu escriure té com a paisatges immediats Salzburg, la vall de Gastein i el Bodensee, encara que el paisatge de les seves paraules no té límits geogràfics, ni temporals. Què són els dirs? Els dirs són petites espurnes de poesia i pensament. Encara que en la nostra època, tot ens empeny a tenir pressa i, doncs, es fa difícil aturar-se a escoltar, aturar-se a escoltar el que llegim, i els nostres ulls tendeixen a córrer i apressar-se saltant d’un mot a l’altre, d’una línia a l’altra sense acabar-les de pair, cal dir que aquests dirs s’han de llegir amb la calma pròpia del silenci. Deixant la distància escaient entre cada pregunta i cada resposta, deixant una distància prudent i escaient entre dir i dir.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (març 2023) 
per a Editorial Sunya
56 pàgines

ISBN:  978-84-125182-8-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Dirs VI

Per Xavier Casassas Canals

Xavier Casassas Canals (La Seu d'Urgell, 1963), nascut a l'Alt Urgell sota la presència i vigilància de la serra del Cadí, dedica una bona part del seu viure a escriure. Escriu programes informàtics pera guanyar-se la vida, escriu articles i llibres acadèmics dedicats a temes islamològics, i escriu Dirs. El seu escriure té com a paisatges immediats Salzburg, la vall de Gastein i el Bodensee, encara que el paisatge de les seves paraules no té límits geogràfics, ni temporals. Què són els dirs? Els dirs són petites espurnes de poesia i pensament. Encara que en la nostra època, tot ens empeny a tenir pressa i, doncs, es fa difícil aturar-se a escoltar, aturar-se a escoltar el que llegim, i els nostres ulls tendeixen a córrer i apressar-se saltant d’un mot a l’altre, d’una línia a l’altra sense acabar-les de pair, cal dir que aquests dirs s’han de llegir amb la calma pròpia del silenci. Deixant la distància escaient entre cada pregunta i cada resposta, deixant una distància prudent i escaient entre dir i dir.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (març 2023) 
per a Editorial Sunya
72 pàgines

ISBN:  978-84-125182-9-0
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Dirs VII

Per Xavier Casassas Canals

Xavier Casassas Canals (La Seu d'Urgell, 1963), nascut a l'Alt Urgell sota la presència i vigilància de la serra del Cadí, dedica una bona part del seu viure a escriure. Escriu programes informàtics pera guanyar-se la vida, escriu articles i llibres acadèmics dedicats a temes islamològics, i escriu Dirs. El seu escriure té com a paisatges immediats Salzburg, la vall de Gastein i el Bodensee, encara que el paisatge de les seves paraules no té límits geogràfics, ni temporals. Què són els dirs? Els dirs són petites espurnes de poesia i pensament. Encara que en la nostra època, tot ens empeny a tenir pressa i, doncs, es fa difícil aturar-se a escoltar, aturar-se a escoltar el que llegim, i els nostres ulls tendeixen a córrer i apressar-se saltant d’un mot a l’altre, d’una línia a l’altra sense acabar-les de pair, cal dir que aquests dirs s’han de llegir amb la calma pròpia del silenci. Deixant la distància escaient entre cada pregunta i cada resposta, deixant una distància prudent i escaient entre dir i dir.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (gener 2024) 
per a Editorial Sunya
112 pàgines

ISBN:  978-84-127132-8-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Sobre l'Amor (mosaic de dirs)

Per Xavier Casassas Canals

Què són els dirs? Els dirs són petites espurnes de poesia i pensament. Encara que en la nostra època, tot ens empeny a tenir pressa i, doncs, es fa difícil aturar-se a escoltar, aturar-se a escoltar el que llegim, i els nostres ulls tendeixen a córrer i apressar-se saltant d’un mot a l’altre, d’una línia a l’altra sense acabar-les de pair, cal dir que aquests dirs s’han de llegir amb la calma pròpia del silenci. Deixant la distància escaient entre cada pregunta i cada resposta, deixant una distància prudent i escaient entre dir i dir.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (abril 2023) 
per a Editorial Sunya
118 pàgines

ISBN:  978-84-126781-7-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: L'equivocació i la promesa

Per Josep Coll i Pujol
Edició a cura de Lluís Ferrer i Trullols

El treball que ara es publica és el resultat d’una investigació vital que respon a la promesa que es va fer de descobrir els autors del bombardeig de Palamòs del dia 1 de setembre de 1938 que van matar a la seva amiga Rosa.
L’Equivocació i la promesa ha rebut una valoració positiva de diversos historiadors entre els quals destaca la d’en Joan Vilarroya, especialista en història militar, Guerra Civil espanyola i franquisme.

Més informació.
.

.
 

 

© 1ª Edició  (setembre 2018) 
per a Editorial Sunya
124 pàgines

ISBN:  978-84-948382-3-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Amb el sac a la motxilla

Per Núria Comas Fornaguera

Aquest és un recull que m’ha fet molta il·lusió fer-lo. Tenim un país amb una riquesa paisatgística, arquitectònica i cultural de primer ordre. I la millor manera de conèixer el territori és seguint els seus camins, pistes i corriols; pujant i baixant valls, travessant pobles i descansant a les seves places. Descobrint racons, llegint-ne la història o històries, xerrant amb la gent i caminant sola o en companyia. És així com s’arriba a estimar. Les sortides o excursions són fetes amb excursionistes de centres (UEC, CEC, CEB), amb amics i amigues de motxilla o anant sola. No són totes les que he fet. N’he triat algunes des del 2015 fins al setembre del 2020.

Més informació.

.

 

© 1ª Edició  (desembre 2020) 
per a Editorial Sunya
198 pàgines

ISBN:  978-84-122676-6-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Reflexions en veu alta 2009-2018

Per Jaume Farrés Boada

Professor de l’Àrea de Matemàtiques de Secundària que es va iniciar com a mestre a principis de la década dels setanta, que continua mantenint l’interès pel món de l’educació en tots els àmbits i se’l pot considerar un “activista cultural”, especialment  pel que fa al teatre.

Escriure és una de les seves altres aficions, motiu pel qual, un bon dia es va decidir a fer-ho amb una certa regularitat per tal d’exterioritzar opinions, inquietuds i sentiments. I ho va fer mitjançant cartes a diversos mitjans de comunicació. Reflexions en veu alta és un compendi d’aquesta activitat epistolar.
.
Més informació

.
 

 

© 1ª Edició  (maig 2018) 
per a Editorial Sunya
252 pàgines

ISBN:  978-84-948382-2-4
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Sobtadament fràgils
Subtítol: Dietari de l'esclat del covid
Per Llibert Ferri

El sobresalt m’aboca a escriure un dietari. No sé si el publicaré o el desaré en la intimitat. Aquell impuls de posar el dia a dia negre sobre blanc, des de mitja tarda del 13 de març de 2020, sorgia –ara ho sé– de la meva connexió amb la por, amb la finitud, amb la incertesa. Narro la Barcelona buida. Descric algun despertar angoixós. Cerco dades: Nou Barris és la zona més infectada. Massa gent s’amuntega en pisos petits. La pobresa és infecciosa. Viatjo mentalment a Madrid, Moscou i Nova York, on he viscut.
.
Més informació

.
 

 

© 1ª Edició  (març 2021) 
per a Editorial Sunya
184 pàgines

ISBN:  978-84-122676-8-6
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Pinzellades d´infantesa i joventut

Per Montserrat Figueras Pàmies
 

Amb més de trenta anys de docència universitària, ha publicat sis llibres i més de cinquanta articles sobre les seves dues línies de recerca prioritàries: la història de la filosofia jurídica a Catalunya i els drets humans.
Després de la seva carrera universitària ara viu a Sitges. També és pintora i exposa les seves obres en mostres col.lectives i individuals. Referent a les seves aventures literàries, no filosòfico-jurídiques, als catorze anys li van premiar un conte per a nens, a través de la ràdio, i després del seu primer llibre "Sitges, entre pinturas y pecados." (Ed. Triángulo Escaleno. 2003) aquesta és la seva segona obra.

Més informació
.
.
 

© 1ª Edició  (febrer 2019) 
per a Editorial Sunya
230 pàgines

ISBN: 978-84-948382-7-9
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Título: Bonet, arquitecto de la luz

Por Joan Carles Fogo Vila
 

Y gracias a Joan Carles pude tener la constancia, la perseverancia y el valor de enfrentarme a todo ello, sabiendo que la selección que él hiciera estaría hecha con la misma delicadeza de alguien con la sensibilidad y prudencia necesaria. La selección de tanto material ha sido una labor muy grande, pero indispensable ante la cantidad de documentación, y Joan Carles ha sabido elegir las ramas que se nos abrían con cada dato nuevo. Cuando he leído el resultado, me he emocionado. Está lleno del alma necesaria para acompañar esas vidas tan complejas. Jamás dudé de su sensibilidad, pero sí de mi propia capacidad de saberlo compartir o trasladar. Otra vez los he visto caminar, hablar, escuchar y reírse. No esperaba tanto. Gracias. Victoria Bonet Martí.

Más información
.
.
 

© 1ª Edición (febrero 2022) 
para Editorial Sunya
426 páginas

ISBN: 978-84-123393-6-9
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Título: La belleza desvelada

Por Joan Carles Fogo Vila
 

La belleza desvelada contiene catorce capítulos breves, agrupados en dos grandes apartados -Europa y América latina—, que discurren en armonía, pese a que abordan la vida y la creación artística en dos continentes tan distantes. El título del libro es el marco ideal donde su autor crea una atmósfera, con su propia identidad lírica, que es la forma más íntima de darle voz a los sentimientos y recuerdos, para prodigar diversos homenajes a hombres y mujeres, por sus obras y trayectorias vitales.

Más información
.
.
 

© 1ª Edición (mayo 2021) 
para Editorial Sunya
168 páginas

ISBN: 978-84-123393-1-4
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Título: Retornos de Anna Vila Clè

Por Joan Carles Fogo Vila
 

Estos retornos de mi madre fueron hilvanados, con cierta rapidez, en el paréntesis entre los meses finales de vida de mi padre y los posteriores a su muerte. Los dos últimos años, plenamente compartidos con él, viviendo en su casa, cuando su salud ya iba declinando lentamente, me aportaron un valioso aprendizaje vital. En los diálogos reiteraba la gran admiración por los pintores renacentistas que había analizado, con entusiasmo y mucha precisión, en sus líneas, espesores, sombras, colores, vivacidades y texturas, con apresuradas anotaciones en sus cuadernos del primer viaje a Europa.

Más información
.
.
 

© 1ª Edición (mayo 2023) 
para Editorial Sunya
104 páginas

ISBN: 978-84-126781-8-5
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Títol: La música en el marc social, cultural i científic de l'Europa    medieval i renaixentista
Obra en tres volums, un total de 1502 pàgines

Per Rafael Hernández Perea

Aquesta Història de la Música comença amb un recorregut per les civilitzacions més antigues. Aquestes seran la base de l'inici musical medieval i de la evolució que s'anirà produint al llarg dels segles. S'estudien els principals compositors, amb l'anàlisi d'algunes de les seves obres així com l'evolució de l'escriptura musical i la teoria. El fil conductor del llibre és la música però relacionant-la amb els artistes d'altres disciplines i amb els avenços científics de l'època.

El volum I, capítols 1 a 24, descriu la música medieval.
El volum II, capítols 25 a 45, descriu el Renaixement fins a la Reforma protestant.
El volum III, capítols 46 a 57  comença amb la dinastia Tudor i acaba amb Claudio Monteverdi. Aquest volum també comprèn un Apèndix, Bibliografia, Audicions recomanades i l'Índex de noms.

Més informació
 

© 1ª Edició  (Març 2019) 
per a Editorial Sunya
1502 pàgines
 
 
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: La dona de coure

Per Lluís Jovell Turró
 

La dona de coure suggereix de la ferma voluntat de surar per un mar d’incerteses, amb coratge, enginy i en especial idees. Perquè aquestes idees, la seva força en definitiva, és la que ens permet prosseguir, com la dona de coure, i encara més, canviar el mon. Tot plegat implica un ofici de viure, ple d’emocions i complexitats i també malauradament d’ignorància, que allisarem i vencerem de la mà de la creativitat i la utopia, perquè a vegades cal ser realistes i demanar, fins i tot, l’impossible. Lluís Jovell ens proposa aquest viatge de la mà d’una entretinguda exploració literària per la ciència, de les seves pròpies experiències i d’amistats i coneixences que l’han acompanyat al llarg del camí i que actuen de fil conductor de tota la narrativa.

Més informació
.
.
 

© 1a Edició (juny 2023) 
per a Editorial Sunya
276 pàgines

ISBN: 978-84-126781-9-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Gent d'aquí

Per Francisco Jordà
 

Gent d’aquí narra unes anècdotes de la vida d’unes persones que han deixat empremta amb les seves petites accions. Amb aquest recull es pretén recuperar històries i llocs del nostre entorn que no es poden oblidar. Volem dedicar aquestes petites històries, a tota la gent esmentada amb nom propi. I tot el respecte per ells, ja que no són entre nosaltres, però que han format part de la història del nostre país. Que descansin en pau.

Més informació
.
.
 

© 1a Edició (maig 2021) 
per a Editorial Sunya
90 pàgines

ISBN: 978-84-123393-2-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Conversaciones con Menipo

Per Jordi Margarit

Dos mundos distantes en el tiempo, pero parejos en muchos aspectos, dialogan entre sí gracias a las artes de Menipo, filósofo de la escuela cínica que tiene la capacidad de servir de puente entre ellos. De esta guisa, Philologus, un bibliotecario que habita en la Atenas del siglo II dC podrá conocer a Jerónimo Dalmau, un profesor que ejerce la docencia en el reino de Kaireia, el reino de la oportunidad y la ocasión, donde cualquier cosa es buena si se vende bien, donde sólo cuenta el último invento, la última novedad, pero también, la última necedad. Ciertamente Kaireia es una imagen de los tiempos actuales, que se examinan bajo la luz crítica de Menipo y el humanismo ilustrado del alto imperio romano, civilización  que comenzaba a dar señales de agotamiento como la occidental de nuestros días.
.
Más información
.
 

 

© 1ª Edició  (abril 2018) 
per a Editorial Sunya
374 pàgines

ISBN:  978-84-948382-0-0
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: El caminant incert I

Per Marcel Maronas

El present llibre, El caminant incert I, és el primer dels cinc volums que componen l’obra completa. Es tracta d’un homenatge als filòsofs i pensadors, incloent detalls de les seves vides i de les seves idees, en la cerca de la veritat, des de l’antigor als nostres dies. Les seves biografies i pensaments no són la totalitat de les seves obres ni de les seves històries, sinó una part del seu llegat i del testimoni del seu pas, acompanyats amb poemes de l’autor que fan referència a la pròpia forma d’entendre el que ens han volgut ensenyar.
.
Més informació
.
 

 

© 1ª Edició  (abril 2018) 
per a Editorial Sunya
334 pàgines

ISBN:  978-84-947104-9-0
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: El caminant incert II

Per Marcel Maronas
 

El present llibre, El caminant incert II, és el segon dels cinc volums que componen l’obra completa. Es tracta d’un homenatge als filòsofs i pensadors, incloent detalls de les seves vides i de les seves idees, en la cerca de la veritat, des de l’antigor als nostres dies. Les seves biografies i pensaments no són la totalitat de les seves obres ni de les seves històries, sinó una part del seu llegat i del testimoni del seu pas, acompanyats amb poemes de l’autor que fan referència a la pròpia forma d’entendre el que ens han volgut ensenyar.

Més informació.
.

.
 

 

© 1ª Edició  (abril 2019) 
per a Editorial Sunya
366 pàgines

ISBN:  978-84-949889-0-5
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: El caminant incert III

Per Marcel Maronas
 

El present llibre, El caminant incert III, és el tercer dels cinc volums que componen l’obra completa. Es tracta d’un homenatge als filòsofs i pensadors, incloent detalls de les seves vides i de les seves idees en la cerca de la veritat, des de l’antigor als nostres dies. Les seves biografies i pensaments no són la totalitat de les seves obres ni de les seves històries, sinó una part del seu llegat i del testimoni del seu pas, acompanyats amb poemes de l’autor que fan referència a la pròpia forma d’entendre el que ens han volgut ensenyar.

Més informació.
.

.
 

 

© 1ª Edició  (març 2020) 
per a Editorial Sunya
333 pàgines

ISBN:  978-84-949889-4-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: El caminant incert IV

Per Marcel Maronas
 

El present llibre, El caminant incert IV, és el quart dels cinc volums que componen l’obra completa. Es tracta d’un homenatge als filòsofs i pensadors, incloent detalls de les seves vides i de les seves idees en la cerca de la veritat, des de l’antigor als nostres dies. Les seves biografies i pensaments no són la totalitat de les seves obres ni de les seves històries, sinó una part del seu llegat i del testimoni del seu pas, acompanyats amb poemes de l’autor que fan referència a la pròpia forma d’entendre el que ens han volgut ensenyar.

Més informació.
.

.
 

 

© 1ª Edició  (abril 2021) 
per a Editorial Sunya
388 pàgines

ISBN:  978-84-123393-0-7
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: El caminant incert V

Per Marcel Maronas
 

El present llibre, El caminant incert V, és el darrer dels cinc volums que componen l’obra completa. Es tracta d’un homenatge als filòsofs i pensadors, incloent detalls de les seves vides i de les seves idees en la cerca de la veritat, des de l’antigor als nostres dies. Les seves biografies i pensaments no són la totalitat de les seves obres ni de les seves històries, sinó una part del seu llegat i del testimoni del seu pas, acompanyats amb poemes de l’autor que fan referència a la pròpia forma d’entendre el que ens han volgut ensenyar. Els dos darrers poemes del present volum, indiquen quin és el meu pensament, segons el que hi he aprés d’ells, i la meva positura davant el viure a la que hi he arribat.

Més informació.
.

.
 

 

© 1ª Edició  (abril 2022) 
per a Editorial Sunya
384 pàgines

ISBN:  978-84-123393-8-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Els monstres de la ment

Per Marcel Maronas
 

Aquest poemari (Els monstres de la ment) està escrit al voltant d’un únic tema, la psico-patologia. Responen a cadascuna de les definicions mèdiques de les formes en què pot pertorbar-se la ment. Cada poema està dedicat a un tipus de patologia, però conserven la independència I se li pot trobar sentit sense necessitat d’haver de llegir el text introductori, perquè es pot veure al rerefons el tema principal que regeix tot el conjunt: les alteracions de la ment, els seus monstres.

Més informació.
.

.
 

 

© 1ª Edició  (febrer 2023) 
per a Editorial Sunya
418 pàgines

ISBN:  978-84-125182-6-9
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
 
Títol: Quatre arguments

Per Marcel Maronas i Ferrera
 

Marcel Maronas i Ferrera: va néixer el 6 de Gener de 1959 a Relleu, petita vila al llindar de la comarca de l’Alcoià i la Ma-rina Baixa (Catalunya Sud). Actualment viu a Ullastrell, vila del Vallès Occidental (Catalunya Central). Té el Doctorat en Medicina amb l’especialitat de Cirurgià Ortopèdic i traumatò-leg. Té estudis cursats de la Llicenciatura de Ciències Econòmiques i Empresarials, així com estudis de la Llicenciatura de Llengua i Literatura Catalana. Aquest poemari (Quatre arguments) que consta de quatre conjunts de poemes (Proverbium, Indefensionem naturae, Les misèries i Després de la pluja), és, d’una banda la se-va expressió existencialista de veure el món i, d’altra, una crítica social per les calamitats que estan fent les persones a la naturalesa, a la societat i a elles mateixes.

Més informació.
.

.
 

 

© 1ª Edició  (desembre 2023) 
per a Editorial Sunya
274 pàgines

ISBN:  978-84-125182-3-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Folls, alienats i orats

Subtítol: Trencant invisibilitats: història i destins dels disminuïts psíquics a l’Europa Moderna i a la Barcelona de la Santa Creu

Per Mariona Massip i Sabater
 

Aquest llibre petit i discret és un intent de rescatar del silenci històric les persones amb disminucions psíquiques. En el marc de l’Europa moderna, prèvia a la revolució psiquiàtrica, ens preguntem per les seves vides, destins i concepcions. Si, com defensa  Ferro, els historiadors hem de retornar a la societat aquella història de la que els aparells institucionals han desproveït, ens prendrem aquesta recerca com una tasca de justícia social.

Més informació.
.

© 1ª Edició  (febrer 2019) 
per a Editorial Sunya
112 pàgines

ISBN:  978-84-948382-6-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: La Descoberta de Valors. Ensenyar. Educar 

Per Anna Molas

La Descoberta de Valors. Ensenyar. Educar és un recull d'experiències dels seus anys de docència amb jovent adolescent i alhora pretén donar un missatge positiu i engrescador, de com es pot transmetre i educar en uns valors que, segons l'autora, han de seguir essent bàsics i fona-mentals per al creixement i formació de la persona.

Anna Molas (1947) és llicenciada en Filosofia i Lletres. De molt jove es va implicar en el món educatiu i docent, l'entorn on ha treballat fins a la seva jubilació. Va ser professora a l'escola Virtèlia i al 1980 va fundar juntament amb tres companys l'escola Projecte, assumint més endavant la direcció. Va formar part del grup de recerca pedagògica Tidoc-Projecte, autors del Llibre Escola i noves tecnologies que va guanyar el XIIè Premi D’Educació Josep Pallach (1990).

Més informació
 

 

© 1a Edició  (febrer 2015) 
per a Editorial Sunya
108 pàgines

ISBN:  978-84-942837-2-7
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: RÚSSIA CÀLIDA / Turbulències en un lloc sant

Per Olga Mundo Blanes

El primer text d'aquest llibre és un conjunt de dietaris. Aquí la protagonista sóc jo mateixa. Hi he anotat, dia per dia, els esdeveniments que m'ha suggerit la terra russa quan hi he pogut viatjar. En transportar-me a aquest país distant, també he pogut pensar en la meva pròpia terra. Els itineraris per diverses ciutats també són camins en la meva pròpia vida. Rússia m'ha recordat la infantesa, la calidesa dels boscos i les flors primaverals, el col·legi acollidor amb la seva capelleta, l'església de sant Martí amb unes campanes que ens comunicaven la vida, la família oberta. En les ciutats que he visitat he pogut comprendre millor als escriptors russos que només conec amb llengües que no són la seva i he pogut contemplar l'obra de pintors que l'occident ignora. Aquestes passejades es van acabar perquè ens van tancar. La meva obra acaba en aquest ermitage i amb la sospita d'una nova tirania.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (novembre 2023) 
per a Editorial Sunya
274 pàgines

ISBN:  978-84-127132-6-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: El viatge que vaig viure per tots dos

Per Miquel Porret Gelabert

La visita a la Xina, al marge de veure un país exòtic, bonic i agradable, la seva societat ha aconseguit en una dècada arribar a uns ni-vells de prosperitat que cap altre ha fet mai amb tanta rapidesa de manera que en la vinent dècada passarà, molt probablement, a ser el número 1 en quasi tots els aspectes. Aquell país pobre, endarrerit, ple de tabús i creences ancestrals que impedien el seu progrés haurà fet un salt espectacular en l’ordre mundial. A la vista d’això, cal preguntar-se per què uns tan ràpid i altres tan lents?

Més informació
 

 

1a Edició (setembre 2023) 
per a Editorial Sunya
366 pàgines

ISBN:  978-84-127132-2-0
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Título: Cristo, mito al desnudo. Del Cristo canónico al Jesús histórico 

Por David Rabadà Vives

Entre el Cristo canónico y el Jesús histórico existen tantas diferencias que no se puede afirmar que sean el mismo. Tras veinte años de investigación se hace evidente que la imagen evangélica de Cristo fue elaborada a partir de la visión de los primeros cristianos paulinos. Luego el contexto en donde se redactaron los evangelios canónicos, más la presión del amenazante Imperio de Roma y la posterior Iglesia medieval, hicieron el resto creando un Cristo totalmente distinto del que históricamente existió. Bajo el Principio de Parsimonia, jamás aplicado en Teología, este libro sitúa al Jesús humano ante los mínimos históricos que poseemos.

Més informació
 

 

© 1ª Edición  (junio 2015) 
para Editorial Sunya
380 páginas

ISBN:  978-84-942837-6-5
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Fer un gir. Afirmacions positives per a diferents moments
Per Clara Romaní i Cornet

Aquest llibre es dirigeix a tots els que volen afrontar un procés de transformació, de millora personal o de canvi d’inèrcia en un o diversos aspectes de la seva vida. La primera part és més teòrica i la segona, més pràctica, conté exemples d’afirmacions positives. Com veureu al llarg del text, la clau per fer un gir és no oblidar-se de pensar en positiu; però també es presenten alguns entrebancs que ens podem trobar pel camí i  mecanismes per arribar a superar-los. Qui vulgui fer un canvi, potser trobarà en aquestes reflexions i propostes la sendera més fàcilment.

Més informació

© 1a Edició  (abril 2011) 
per a Editorial Sunya
176 pàgines

ISBN:  978-84-938362-2-1 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 

Títol: Capitalisme i Estat-Nació

Per Manel Romaní Ricomà

El món actual és tan sols una fotografia instantània d’un procés dinàmic que ve de lluny, que segueix i continuarà. La millor visió del moment és la descripció de quin ha estat, i per on ha passat el camí que s’ha recorregut per arribar-hi: la història. La historiografia convencional la estudia fraccionada: història política, econòmica, de les idees, de l'art, de la ciència, etc. La comprensió global només es pot aconseguir quan s'entén com es la relació que hi ha entre tots aquests aspectes. El llibre tracta d'establir com sorgeixen i com es relacionen el sistema econòmic, el Capitalisme, amb l'estructura política, l'Estat-Nació, i la cultura que els té assimilats a través de les seves institucions. També com ha estat la successió de fets històrics que han condicionat la seva evolució i alhora fer un intent per explicar-los.
.
Més informació
.
 

© 1ª Edició  (abril 2018) 
per a Editorial Sunya
242 pàgines

ISBN:  978-84-948382-1-7
 
 

Llibre gratis en pdf
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Algèria sense pors
Subtítol:Vivències d'una viatgera nòmada
Per Rosa Vendrell Miret
 

És un llibre escrit per una dona aventurera, agosarada, inquieta, xafardera, enamoradissa i vital que recorre de dalt a baix i de nord a sud Algèria, aquest immens país. Ho fa amb qualsevol transport públic o privat que tingui al seu abast. Tant és, l’afany de la Rosa és conèixer i conèixer, endinsant-se en l’Algèria real, com ho és la seva “família adoptiva” de Larbaa, ciutat situada en una de les regions que van ser més colpejades pel terrorisme.

Més informació
 

© 3a Edició  ampliada (març 2021) 
per a Editorial Sunya
396 pàgines, 30 fotos

ISBN:  978-84-937051-4-5

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: La medicina a Montserrat
Subtítol:Evolució històrica de l'assistència sanitària al monestir de Montserrat.
Per D. Blasco, A. Puigbò, A. Rotllan

"No és estrany, doncs, que a Montserrat, amb una comunitat monàstica nombrosa i amb milers de pelegrins des de l’Edat Mitjana, hi hagi hagut, al llarg de la història, metges, infermers, farmàcies... dignes de ser estudiats. I això és el que ens ofereix el llibre que el lector té a les mans. Aquesta obra té l’interès d’oferir un resum de les etapes més importants en la relació entre l’exercici de la medicina i Montserrat." (del Pròleg per Moisès Broggi i Vallès, President d’Honor de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya)
Més informació

© 1a. Edició  (desembre 2009) per a Editorial Sunya
164 pàgines, Bibliografia, Índex, Taules, més de 100 il·lustracions.

ISBN: 978-84-937051-5-2

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Gabriel Baldrich i Palau (1814-1885)
Subtítol:Vida i fets d'un liberal polifacètic
Per Joan Climent Ferré

Aquest llibre és història i és biografia, però també és aventura en la mida que els fets retratats pertanyen a un període convuls i apassionant. El lector en gaudirà.

Gabriel Baldrich fou milicià, militar, conspirador i revolucionari, alcalde, cap de colla castellera, diputat, capità general, senador. Encara podríem afegir: protagonista de les guerres carlines, entusiasta del ferrocarril, protagonista de la Revolució de 1868, company destacat del general Prim, capità general de Puerto Rico i de Catalunya.
Aquest és el llibre que faltava per descriure un personatge clau de la nostra història, tot i que massa ignorat. L’autor, Joan Climent Ferré (Valls, 1950) n’ha fet el retrat exhaustiu.

Més informació
 

© 1a. Edició  (octubre 2010) 
per a Editorial Sunya
344 pàgines, Bibliografia, 
Il·lustracions i fotos de l'època, 
Apèndixs documentals i facsímil

ISBN:  978-84-937051-3-8

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Producte Interior Brut
Per Mireia López
 

Producte Interior Brut és una narració en primera persona, basada
en experiències personals, on la sinceritat es sobreposa a lo
políticament correcte. Una descripció de diferents conductes guiades
per una doble moral, que substitueix els valors humans pels valors de
mercat. Una llarga reflexió on es denuncia les tendències, a petita i
gran escala, d’una societat de consum decadent, regida pel
materialisme.
“L’Amor, la Llibertat, i la Bellesa; els tres pilars fonamentals per a
l’anima “........ Brillen per la seva absència en una petita comunitat de
persones altives i hostils, que donen rendibilitat a un vell mite; que
l’autora identifica com la dels falsos hippies.
Més informació
 

© 1a Edició  (juny 2012) 
per a Editorial Sunya
196 pàgines

ISBN:  978-84-939868-3-4 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 

Títol: Infinites possibilitats

Per Laia Mestres Pastor

Què hauria de passar perquè quan preguntéssim a un infant/jove a què va a l’escola ens contestés: 
“Vaig a aprendre a ser un “bon” lliure, vaig a preparar-me perquè el meu esdevenir s’orienti a bons objectius i propòsits coherents amb els del món que tots desitgem. Vaig a fer-me responsable de les meves decisions i a procurar que aquestes no em perjudiquin a mi, ni als altres ni a la terra” 
I  què hauria de passar perquè quan li preguntéssim  pels coneixement i per la selectivitat ens contestés: 
“Si, si! la selectivitat i tots els coneixements també són molt importants, de fet no ho són menys... però jo estudio en un sistema educatiu en el que tot això està al servei d’un propòsit superior” 
Per obtenir aquesta resposta hi hauria d'haver un canvi de paradigma educatiu que unís la idea de l'educació que desitgem amb la idea del món que desitgem.

Més informació
.
 

 

© 1ª Edició  (febrer 2018) 
per a Editorial Sunya
108 pàgines

ISBN:  978-84-947104-7-6
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Viure sense sal. Receptes per a una vida sana

Per Carme Miralda Casanovas

La hipertensió s’ha convertit en un dels problemes de salut més freqüents de la societat actual. I aquest llibre intenta posar-hi remei tot insistint en els hàbits nutricionals. No es tracta d’ un receptari qualsevol : és un recull de receptes gustoses fetes per cuinar sense sal o gairebé, que vetlla doncs per la bona salut dels comensals.
Hi ha reescrites una quarantena de receptes de cuina  catalana tradicional, algunes de senzilles i d’altres de més elaborades; totes, però, confegides a partir d’ingredients habituals i de proximitat. Per millorar la salut sense deixar de gaudir a taula.

Més informació
 
 

 

© 1a Edició  (abril 2014) 
per a Editorial Sunya
104 pàgines

ISBN:  978-84-941903-2-2 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Hipertextos
Per Joan Nonell

Hipertextos trata de cubrir un espacio, perdido en el actual proceso de mercantilización de la escritura, que restituya el genuino diálogo entre lector y texto, consistente en sacar a la luz la dimensión humana que éste último contiene, con el propósito de convertirlo en la herramienta que nos ayude a resituarnos frente a la incerteza del presente.
En este primer volumen el autor “enlaza” obras de publicación reciente, cuya temática, la experiencia bélica, requiere, antes de su descalificación moral, una ajustada reflexión intencional. La voluntad de comprender la fascinación humana ante la guerra sigue siendo un ejercicio tan urgente como necesaria resulta la consciencia colectiva para la paralización de cualquier conflicto.

Més informació
 

© 1a Edició  (gener 2013) 
per a Editorial Sunya
150 pàgines

ISBN:  978-84-939868-8-9 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Título: Tartarias 

Por Joan Nonell

Tartarias no trata únicamente de delimitar un espacio geográfico donde ubicar una cultura ya olvidada, asociada al nomadismo y a la guerra como formas de subsistencia. Más bien, pretende ser una reflexión sobre la necesidad de la alteridad en la construcción de la propina identidad, y sobre lo que sucede cuando desaparecen las diferencias psicológicas que, en el pasado, alimentaron identidades opuestas. Así, si el temor al otro cohesionó al grupo identitario propio, bajo unos principios civilizadores y moralizantes, la disolución de las diferencias, que conllevan los procesos globalizadores del presente, ha conducido al declive de los ideales ilustrados y a la tartarización de occidente. Este tránsito temporal, desde un pasado inseguro pero definido, a un futuro abierto e incierto, es lo que trata de capturar el presente ensayo.

Más información

 

© 1ª Edición  (marzo 2015) 
para Editorial Sunya
120 páginas

ISBN:  978-84-942837-3-4
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Título: El Tarro de las Esencias 

Por Xavier Ollé

Si no anhelas mejorar, si militas en aquel grupo de personas que, indefectiblemente, sucumben en el intento y se abonan al escepticismo, si piensas que nunca podrás jugar con blancas y gustas de equivocarte con ideas prestadas, entonces, ignora este libro. Si, por el contrario, crees poder hallar donde no hay, si te complace fomentar momentos propicios, tomar decisiones y adquirir compromisos, entonces, zambúllete en él y, a poco que puedas, difúndelo. Muchas gracias.

Más información

 

© 1ª Edición  (junio 2020) 
para Editorial Sunya
76 páginas

ISBN:  978-84-949889-7-4
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Títol: La Humanitat en crisi. Una reflexió sobre la història de la humanitat 

Per Santi Oliveras Prat

No ens hauríem de meravellar de ser on som. Vivim en un període de crisi!! Les dificultats són l'essència de la història universal. La humanitat gairebé sempre està en crisi. Les crisis no són l'excepció, sinó la norma. Una breu reflexió sobre la història de la humanitat ens mostrarà que l'extraordinari són els períodes de prosperitat. Saber que hi haurà crisis fa que quan es produeixin siguin menys doloroses; saber que els humans, en funció de la seva naturalesa, s'equivoquen sovint, fa que aquests errors quan es produeixen siguin menys dolorosos. Un cert realisme (“realisme humanista”) ens pot apropar a la felicitat.

Més informació

© 1a Edició  (abril 2015) 
per a Editorial Sunya
122 pàgines

ISBN:  978-84-942837-5-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Tíbet en el corazón
Per Víctor Lluís Pérez,  Jordi Escartín, Manoli Garcia
 
 

Tíbet en el corazón muestra la realidad actual del País de las Nieves o Techo del Mundo desde tres puntos de vista diferentes pero complementarios: una síntesis introductoria sobre geografía, historia, arte, sociedad, economía, religión, literatura, medicina tradicional, fiestas y tradiciones; reflexiones personales de tipo psicosocial a partir de vivencias; y varias experiencias de refugiados tibetanos recogidas en forma de entrevistas.
Més informació
 

© 1a Edició  (octubre 2011) 
per a Editorial Sunya
256 pàgines

ISBN:  978-84-938362-3-8 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: El incensario japonés
Subtítol: Historia de la Maison Dorée de Barcelona
Per J. B. Pompidor

El incensario japonés, título de esta obra, es un objeto real, conservado por el autor, y constituye el hilo conductor de la historia de la Maison Dorée de Barcelona, el Gran Hotel Peninsular de Terrassa y el Palace Hotel de Valencia, celebrados establecimientos creados a finales del siglo XIX y principios del XX por la saga de los hermanos Pompidor que encumbraron la alta restauración a su más excelso nivel.
J. B. Pompidor (Barcelona, 1942) es doctor ingeniero industrial y nieto de Michel Pompidor, que junto a su hermano Charles crearon la Maison Dorée. El tratamiento de primera mano de las fuentes, muchas de ellas inéditas, la pasión en la implicación de la narración, otorga a su obra un interés indudable. Sesenta ilustraciones, la mayoría inéditas, transportan al lector al esplendor de la Belle Époque.
Més informació

© 1a. Edició  (maig 2010) 
per a Editorial Sunya
510 pàgines, Bibliografia, 
60 Il·lustracions i fotos de l'època,
Índex onomàstic

ISBN: 978-84-937051-6-9

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Título: Me dirijo hacia el horizonte

Por Anna Pons

Este diario narra la historia y aventuras de Anna. 
Anna se da cuenta cuando su abuelo fallece que su vida en Barcelona ha llegado a su fin y decide emprender una nueva vida. 
El día 27 de Julio decide poner en marcha su plan y empezar todos los preparativos para el gran viaje que cambiará su vida. 
Durante su ruta atravesará pueblos, ciudades, países y se reencontrará con amistades que le acompañarán durante una gran parte de su viaje, dónde Anna rememorará toda la vida de su abuelo.

Més informació
.
 
 
 

 

© 1ª Edició  (mayo 2017) 
para Editorial Sunya
102 pàgines

ISBN:  978-84-947104-0-7
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Cavil·lacions d'un home corrent

Per Ramon Pons Ballbé
 

Pensa que en Política tothom és prescindible i que ningú té la clau de volta de la veritat. I que voler mantenir per la força Catalunya dins Espanya per una suposada unitat nacional és una actitud forassenyada per una convivència asserenada a futur.

D'això últim parlen aquestes Cavil•lacions d'un home corrent, un llibre que recull la constància repressiva de l'estat espanyol envers Catalunya i que situa en forma resumida els últims esdeveniments d'afirmació nacional viscuts, dins el context social i històric i actual d'Espanya, Europa i el món.

Més informació
.
.
 

© 1ª Edició  (febrer 2019) 
per a Editorial Sunya
104 pàgines

ISBN:  978-84-948382-9-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Sabem comunicar?

Per Sílvia Ramon-Cortés, Dolors Gordils, Susana Moreno, Jordi Martínez
 

Aquest llibre vol ser una mena de blog de notes que neix d’un procés constant de reflexió al llarg de 25 anys per part de totes les persones que formem i hem format part de la consultoria Síntesi. Us presentem una reflexió del passat, del present i del futur de la comunicació per tal d’ajudar-vos a entendre millor la comunicació i a comunicar millor. Totes aquestes notes i reflexions estan compilades, juntament amb moltes altres, al blog de Síntesi www.sintesi.cat, on setmanalment publiquem tot allò que pensem i sabem sobre comunicació. I, evidentment, aquesta tasca no s’acaba, sinó que segueix i segueix canviant com canvia el món. Nosaltres seguirem aportant el nostre petit gra de sorra a favor de la bona comunicació.

Més informació
.
.
 

© 1ª Edició  (novembre 2020) 
per a Editorial Sunya
110 pàgines

ISBN:  978-84-122676-4-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: ¿Sabemos comunicar?

Per Sílvia Ramon-Cortés, Dolors Gordils, Susana Moreno, Jordi Martínez
 

Este libro es un blog de notas, que nace de un proceso constante de reflexión a lo largo de 25 años de todas las personas que formamos y hemos formado parte de Síntesi. Os presentamos un análisis del pasado, del presente y del futuro de la comunicación, con el fin de ayudaros a entender y a comunicar mejor. Todas estas notas y reflexiones están compiladas, junto con muchas otras, en el blog de Síntesi www.sintesi.es donde semanalmente publicamos todo lo que pensamos y sabemos sobre la comunicación. Y, evidentemente, esta tarea no se acaba aquí; sigue y seguirá cambiando como cambia el mundo. Nosotros continuaremos aportando nuestro pequeño grano de arena en favor de la buena comunicación.

Més informació
.
.
 

© 1ª Edició  (novembre 20) 
per a Editorial Sunya
110 pàgines

ISBN:  978-84-122676-3-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Biografía del vacío
Subtítol: Su historia filosófica y científica desde 
la Antigüedad a la Edad Moderna
Per Albert RIBAS

El buit... Filosofia, ciència, art, religió... són alguns dels àmbits on aquest concepte o símbol és present. Com digué Jorge Luis Borges, la història de les idees és una "història de la diversa entonació d'algunes metàfores". El buit és també una d'aquestes metàfores. En aquest llibre trobareu una completa informació. David Jou, catedràtic de física i poeta, en publicar-se la primera edició a Ediciones Destino, digué: “saludo con entusiasmo la aparición de este libro, profundo, meticuloso y estimulante, que tanto enriquece nuestra visión del vacío; vale la pena darlo a conocer”. 
Més informació
 

© 4a. Edició revisada (abril 2008) per a Editorial Sunya
374 pàgines, Bibliografia, 
10 Figures, 2 Taules,
Índex onomàstic

ISBN: 978-84-612-3925-2

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Ha guanyat Hobbes, i a més amb una metàfora falsa. 
Segona edició. Vint-i-quatre assaigs
Per Albert Ribas Massana

“Ha guanyat Hobbes, i a més amb una metàfora falsa” és el títol del primer dels assaigs aquí recollits. Ve a ser una crítica del seu conegut lema ‘l’home és un llop per a l’home’. D’aquí en surt un fil que pot recórrer altres articles, però no tots. S’hi troben vint-i-quatre assaigs. En diem assaig, però en el sentit més primigeni d’intent, d’indagació. Les temàtiques tractades són aquestes: polítiques, ampliades a referències econòmiques i filosòfiques; altres més estrictament filosòfiques, en general amb referències científiques; i alguns temes més específics com els referits a l’infinit, una crítica a la metodologia, o sobre el nihilisme.
Més informació
 

© 2a. Edició  (juny 2023) per a 
Editorial Sunya
280 pàgines

ISBN: 978-84-127132-1-3

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Religions i Societat a Catalunya. 
Guia Bàsica
Per Albert RIBAS 

Apareix aquest llibre en escaure’s el centenari de la Setmana Tràgica de Barcelona (1909), revolta popular contra el reclutament forçós, que desembocà també en la crema de convents.
Anticlericalisme i clericalisme, tolerància i intransigència, nacionalcatolicisme i escoltisme: tot un seguit de fenòmens oposats s’han succeït al llarg d’aquests cents anys. Fer-ne l’exposició sintètica i explicativa és un dels objectes d’aquesta obra. No sempre els fets del passat ens són comprensibles. Mostrar els trets més rellevants d’aquest entramat i les fites històriques més significatives és el contingut que trobareu en aquestes pàgines. 
Més informació
 

© 1a. Edició  (juny 2009) per a 
Editorial Sunya
144 pàgines, Bibliografia, Cronologia, Taules, Destacats

ISBN: 978-84-937051-1-4

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Títol: Sobre la nuesa i altres assaigs
 

Per Albert Ribas Massana

SOBRE LA NUESA és el títol d’un dels assaigs aquí recollits. Versa sobre la polaritat entre el menyspreu del cos i la seva exaltació, tema que es troba en altres assaigs. La nuesa correspondria a l’opció del gaudi del cos. Però té un bon tros d’història al darrere. Això podria traduir-se en la polaritat cos / ànima, que es troba a altres parts de l’obra. Segurament les referències històriques estan molt presents. Però l’assaig LLASTATS PER L’EXCÉS D’HISTÒRIA intenta desprendre’s d’aquesta servitud, que de tota manera és inevitable. Aquesta ‘Excés d’història / Deixar el seu llast’ és una de les polaritats. Però n’hi ha d’altres: Occident / Orient, Dreta / Esquerra, Religió / Ateisme, Progrés / Regressió, Culpa / Orgull. Però s’intenta també encuriosir el lector en temes que potser no coneix. Dits a l’atzar: woke, gimnosofistes, ritus xinesos, Anglosfera, apofènia, Hergé. I altres potser més coneguts: mapamundis, Orient, sistema decimal, ioga, Goya, excepció cultural, progrés.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (febrer 2024) 
per a Editorial Sunya
280 pàgines

ISBN:  978-84-128103-1-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Retrat d'una elit catalanista
Subtítol: Deixebles i hereus de Cambó: vint personatges
Per Frederic RIBAS

S'hi presenta un seguit de representants de l’escola “invisible” de política econòmica que Francesc Cambó (1876-1947) va formar al seu voltant, en adonar-se per primera vegada a l’Estat espanyol de la importància de l’economia per a un polític. Aquest retrat inclou els més propers i coetanis a Cambó, però també altres que, no pas per ser més llunyans, deixen d’expressar la mateixa voluntat camboniana d’un catalanisme modern. Ventosa, Bertran i Musitu, Vidal i Guardiola, Duran, Pellicena, Vehils, Bausili, Casabò, Perpinyà Grau... representen el gran esforç frustrat per assolir una modernitat i un dinamisme amarats de catalanitat i de cosmopolitisme.
Més informació
 

 
© 1a. Edició (novembre 2008) per a Editorial Sunya
254 pàgines, Bibliografia, 
Índex onomàstic

ISBN: 978-84-612-7901-2

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Títol: Costera amunt
 

Per Robert Sánchez Miralles

L’obra abasta un període molt llarg. El naixement de l’autor en un poble de l’Horta Nord, en plena postguerra, foragitat amb la seua família al baix Aragó. Passats uns pocs anys, retorn al País Valencià a continuar sofrint penúries, però sense tant de fred. Per l’impuls de la mare i el desig d’aprendre estudia batxillerat elemental i després magisteri, ara bé, sempre treballant. Les vivèn-cies personals el posicionen en una part de la història, sofrint la repressió franquista i atur a tandes des de 1967. I, finalment, amb una transició “gens transitòria” i l’arribada de la democràcia —un canvi que més bé fou un recanvi— es clou el llibre.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (març 2022) 
per a Editorial Sunya
240 pàgines

ISBN:  978-84-123393-7-6
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Puig-reig, castell de Guillem de Berguedà i comanda templera
 

Per Eudald Serra

L'obra que teniu a les mans representa una síntesi i a la vegada un estat de la qüestió del que s'ha publicat fins a dia d'avui de la història del castell de Puig-reig, sumant-hi la informació de caràcter arqueològic que s'ha pogut extreure de les darreres intervencions portades a terme al mateix castell i contraposant-la amb la documental.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (desembre 2015) 
per a Editorial Sunya
182 pàgines

ISBN:  978-84-944175-2-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Título: Siluetas de grandes mujeres
Subtítulo: Un impulso de los valores creativos en la labor docente

Por Antolí Tarrats Mayola
 
 

Siluetas de grandes mujeres es un modelo pedagógico que fomenta y pone en práctica la participación entre maestro y alumnos. El modelo toma como ejemplo el  trabajo riguroso que la mujer, en el ámbito vocacional, ha realizado a lo largo del tiempo en todo el espectro del conocimiento intelectual.  En cada silueta se expone, en pocas y bien  cuidadas frases, los aspectos que atraigan la atención de los alumnos. Siendo su finalidad el desarrollo intelectual de los niños, en el ámbito de una sociedad culta, moderna y  socialmente justa.

Més informació i compra directa
 

© 1a Edición  (setiembre 2014) 
para Editorial Sunya
182 páginas

ISBN:  978-84-941903-6-0
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Títol: Com la vida mateixa. Narracions curtes
 

Per Pepa Tomas de Paz

Aquest llibre, representa un viatge pel temps i l’espai de la meva vida a través de relats i poemes de moments viscuts o inventats, certs i imaginaris, ... però sempre inspirats amb gent i paisatges reals COM LA VIDA MATEIXA i que han anat passant per la meva existència. Per això aquest recull de coses passades i presents a la meva vida, imaginacions i reflexions encertades o no tant, que m'han anat venint al cap, veient tot el caire que va agafant tot el que actualment estem vivint i que deixant-ho escrit, no oblidarem. Perquè, COM LA VIDA MATEIXA, és un petit recorregut per no oblidar ni el passat ni el present, que ha bastit la nostra existència i que ens pot donar pistes per ser millors en un futur del tot incert.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (maig 2022) 
per a Editorial Sunya
120 pàgines

ISBN:  978-84-125182-0-7
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Título: EL CANT DE L'HOATZÍN. Vint-i-dues històries de supervivència

Por Josep Torroella
 
 

El cant de l'hoatzín és un aplec de 22 relats d'històries de supervivència. Algunes són individuals i altres col·lectives. Algunes, prou conegudes, en el seu dia conmogueren l'opinió pública mundial. Altres, per raons diverses, són poc o gens conegudes. Però totes són autèntiques i palesen fins on es capaç d'arribar l'ésser humà en situacions extremes, quan la seva vida penja d'un fil. Quan ha de romandre sol en una illa durant anys; quan participa en una expedició a través dels gels polars, la selva o el deset; quan lluita contra les altes muntanyes o la violència del mar; quan s'esforça a sobreviure en un camp de treball soviètic o un d'extermini nazi....

Més informació i compra directa
 

© 1a Edición  (marzo 2020) 
para Editorial Sunya
250 páginas

ISBN:  978-84-949889-5-0
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Títol: Herois i canalles

Per Josep Torroella
 
 

Mentre alguns éssers humans han consagrat tota o bona part de la seva existència a salvar vides humanes, a lluitar per aconseguir la llibertat dels oprimits, a defensar els drets humans més elementals o a tenir cura dels més desvalguts, altres s’han dedicat a tot el contrari: a perseguir persones per les seves idees o creences, a destruir vides per raons sobretot ètniques, a negar les llibertats més bàsiques als seus governats... En les pàgines d’aquest llibre desfilen alguns d’aquests personatges. Entre els primers, els herois, Florence Nightingale, Irena Sendler, Nelson Mandela, Pere Casaldàliga... Entre els segons, els canalles, Leopold II de Bèlgica, Josef Mengele, Nicolae Ceausescu, Radovan Karadzic...

Més informació i compra directa
 

© 1a Edició (novembre 2021) 
per a Editorial Sunya
266 pàginess

ISBN:  978-84-123393-4-5
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
 
Clic per a compra directa i segura Títol: El oscuro camino hacia la luz

Per Joan Carles Trallero

En esta novela, El oscuro camino hacia la luz, el protagonista, Mauri Vidal, se despierta por la mañana como un día cualquiera de su rutinaria vida. No sabe que está iniciando un camino plagado de incertidumbre, angustia y oscuridad. El peso de los acontecimientos le empujará inexorablemente a hacer un balance de lo que ha sido su existencia. Acompañar al personaje en ese viaje a sus propias profundidades es para el lector una aventura muy especial, que provoca preguntas, evoca recuerdos, y emociona intensamente.

Més informació
 

© 1a Edició  (desembre 2013) 
per a Editorial Sunya
178 pàgines

ISBN:  978-84-940255-8-7 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Un catorze que enamora. 

Per Josep Maria Tubau

UN CATORZE QUE ENAMORA és un llibre que l’associació de jugadors amateurs, “Els Veterans de Sitges”, dediquen com homenatge a Johan Cruyff Aquí hi són una sèrie d'opinions i anècdotes inèdites recollides per l'autor, de jugadors d'aquest club, jugadors del Dream Team, periodistes esportius de primera fila, ex-directius del Barça, sense que faltin els de la pròpia família d'en Cruyff. 

Tots els beneficis de la venta d'aquest llibre, aniran destinats a la JOHAN CRUYFF FOUNDATION, que promou arreu del món l'exercici de l'esport per nens discapacitats.

Més informació
 
 

 

© 1a Edició  (novembre 2014) 
per a Editorial Sunya
126 pàgines

ISBN:  978-84-941903-9-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Título: Toponimia ibérica 

Por Joan C. Vidal

El presente libro tiene como primer objetivo la clasificación y análisis de aquellos topónimos prerromanos de origen ibérico, y para ello se ha recurrido a los autores que han considerado de origen prerromano topónimos antiguos y modernos situados en lo que fue territorio lingüístico ibérico. Este trabajo trata de ser un complemento al corpus de inscripciones ibéricas, a la recopilación de características fonéticas de la lengua ibérica, al elenco de palabras de origen ibérico que ha heredado la lengua catalana, al indexado de formantes de antropónimos, así como a las diversas clasificaciones de léxico o segmentaciones hechas hasta el presente; el objetivo último es indagar sobre las características fonéticas y semánticas de una de las lenguas que por el volumen de inscripciones halladas representa uno de los mayores misterios que queda por resolver de la antigüedad. Se podrá comprobar además cómo la identificación de los rasgos lingüísticos de los topónimos prerromanos nos ayuda a relacionar la lengua ibérica con el vasco, permitiendo también discriminar en qué regiones se habló o no la lengua ibérica, o qué validez tienen ciertas teorías lingüísticas (sorotáptica, meridional-ibero-pirenaica, lengua ibérica como lengua vehicular, etc.).
.Més informació
 

© 1ª Edición  (octubre 2015) 
para Editorial Sunya
390 páginas

ISBN:  978-84-944175-0-4
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Un manual de cítara china. El Meian qinpu
Per Joan M. VIGO (ed.) 

Edició i traducció al castellà, basada en la traducció anglesa de Fredric Lieberman de l'original xinès de Wang Binlu. 
El qin, la cítara xinesa de set cordes, és un instrument de gran antiguitat i subtilesa. L'extens i variat repertori de qin contínua avui dia transmetent-se a través de manuals d'instrucció – qinpu – impresos a partir del segle XV.
Aquest manual, el Meian qinpu, va ser publicat originalment el 1931 en xinès pels alumnes de Wang Binlu. Fredric Lieberman va publicar el 1983 la primera traducció a l'anglès.
.

 

 
© 1a. Edició (setembre 2008) per part del propi autor, xvii, 165 pàgines, Bibliografia, Discografia. Inclou il·ustracions i partitures originals

ISBN: 978-84-612-5369-2

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

 


Col·lecció Singulars
 
 
Títol: Entre dones 

Per Rocío Abelenda

Entre dones són dotze històries de dones i de nenes inspirades en els quadres de les artistes Twinsisters Jutglar. Són somnis, crides a la llibertat, obsessions, relacions entre mares i filles, històries de dones escrites per una dona i pintades per dones. 
 

Rocío Abelenda i Carrillo (Camós, 1973) és llicenciada en Ciències de la Informació. Ha treballat al Diari de Girona i al setmanari La Garrotxa. Actualment treballa com a relacions públiques i organitzadora d'esdeveniments.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (abril 2015) 
per a Editorial Sunya
100 pàgines

ISBN: 978-84-942837-4-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Fruits de Tardor 

Per Anna Agustí

Anna Agustí, llicenciada en Filologia Hispànica i diplomada en música pel Conservatori del Liceu de Barcelona (piano) i en llengua francesa per l’Institut Francès. S’ha dedicat a la docència durant trenta-tres anys. Ha publicat dues novel•les: Què se n’ha fet d’aquell abril?(2000) i Memòries a la reraguarda (1936-1939) (2004).  Va quedar finalista amb el conte Un cap disposat a tot en el XIV Concurs de Narrativa per a Dones Àrtemis (Cornellà, 2009), i per dos cops  en el Concurs de Relats Breus amb Un cossi no és una banyera (2011) i El retorn a casa  (2013). Ha rebut diversos accèssit de poesia en Concursos d’Igualada, Canet de Mar... Col•labora com articulista en la revista Garoza que pertany a la Sociedad Española de Estudios Literarios, publicada per la facultat de Filologia de A Coruña.

Aquest recull de poemes vol ser una mostra de sentiments, veritats i creació. Un calidoscopi de vida transformada en paraules. Paraules que ha estimat sempre i sense les quals no podria viure. I, sobretot, han representat un repte.
.
.Més informació

© 1ª Edició  (febrer 2016) 
per a Editorial Sunya
98 pàgines

ISBN: 978-84-944175-6-6
 

Apartado gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Arròs de bacallà 

Per Antoni Agustí

Amb el fil conductor d’una família arrossaire de l’Empordà de mirall pelut, amb nissaga del Delta bíblic i l’honor d’un Japó tranuitat de tradició, es desgranen les trifulgues, cati-fers i desamors dels personatges encofrats amb els peus al fang i fetge del país. Bascs i víkings al mar del Nord i Terra-nova, vent, gel i sal, jornals i armellades, malària i aren-gades, plagues i malures, amb una veneració per l’arròs i una obsessió pel bacallà, la vedella del mar, i les bacalla-neres d’aroma marbrejant i rostres enartants esmolats d’aigua fresca. Conté pel mateix preu nombroses receptes de tota la vida, cassoles d’arròs casolà i resurreccions de bacallà, el peix que va canviar el món. L’arròs de bacallà, la trama i l’ordit i a la taula i al llit al primer crit.

Més informació
 
 
 

 

© 1ª Edició  (abril 2016) 
per a Editorial Sunya
238 páginas

ISBN:  978-84-944175-8-0
 

Apartado gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Veus

Per Xavier Agustí
 

La platja, la vall, l'illa, el vent,.... són referents simbòlics d'un paisatge on es projecten minúsculs espais de vida. I on recollim les veus dels viatgers que creuen els seus paratges. Són veus que venen de lluny i de prop i ens dibuixen horitzons, veus que ressonen i ens acosten al nostre espai. Les escoltem, les sentim, les interpretem. Ens movem entre miratges i indrets coneguts: platges, cales, illes, valls,... referents simbòlics del nostre viatjar. Els compartim i abracem en una roda del temps infinita. I en aquests espais de vida i temps conflueixen sentiments que cerquen l’amarant perdut. Només el retrobem quan el vent ens retorna a les nostres platges.
 

Més informació
.

.

 

© 1ª Edició  (abril 2022) 
per a Editorial Sunya
64 pàgines

ISBN:  978-84-09-39595-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: La nissaga dels O'Doyle

Per Maria Aladern
 

A finals del segle XIX molta gent es va veure obligada a deixar la seva terra. La nissaga dels O'Doyle és el relat d’uns immigrants irlan-desos que amb el seu esforç, tant en el món de la pesca com en el de la restauració, aconsegueixen fer-se un lloc a la societat de Maryland. Homes i dones de diferents posicions socials i culturals, amb les seves lluites i fracassos, ambició desme-surada i amors peculiars, van marcant el desenvolupament de la història.
 

Més informació
.

.

 

© 1ª Edició  (juny 2022) 
per a Editorial Sunya
126 pàgines

ISBN:  978-84-125182-2-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Uns comptes fa s'ase...

Per Pere Arbona
 

Durant els anomenats anys de la fam, les finques agrícoles de Mallorca, sobretot les de la costa, gràcies més que res a l'estraperlo i el contraban, foren una font de riquesa pels seus administradors.
En aquesta situació, en Salvador, majoral de algunes d'aquestes possessions, té tot quant vol i quan no li és lícit  aconseguir lo que desitja no dubta a obtenir-ho pels medis menys confessables.
 

Més informació
.

.

 

© 1ª Edició  (febrer 2019) 
per a Editorial Sunya
158 pàgines

ISBN:  978-84-948382-8-6
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Jan i els polítics temponautes
Per Josep Maria Arias Fayula
 

Catalunya... Demà. El Tribunal Constitucional espanyol ha tombat una vegada més el nou Estatut d’autonomia de Catalunya, i com en d’altres ocasions, els polítics s’entesten en pugnes estèrils per conservar els seus càrrecs, tot acceptant una sentència que contradiu la voluntat del poble que ha votat en referèndum. 
Jan, un personatge misteriós, segrestarà als polítics i els introduirà a l’interior de la història de Catalunya en primera persona.
Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2012) 
per a Editorial Sunya
226 pàgines

ISBN:  978-84-939868-0-3

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Amb ulls de iaia

Per Montse Arnau i Arias

Fa ja més de 4 anys que la nostra estimada “teta-iaia” va començar aquesta aventura. Ella sempre es queixa i diu que és culpa nostra; en part, té raó però aquest no és el tema. Nosaltres som les seves 5 perles, per les que aquesta història ha sorgit. Aquesta “banda” de cosins està formada per la Clara, la més gran, la Cèlia després de dos anys, al cap de 3 anys va venir l’únic nen de la banda, en Jordi, el mitjà de la banda, passats 3 anys l’Aeris, i la més “peque”, l’Elna, qui se’n porta 2 amb l’Aeris.

.Més informació
 

© 1ª Edició  (juny 2023) 
per a Editorial Sunya
96 páginas

ISBN:  978-84-127132-0-6
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Poemes 

Per Sergi-Antoni de Balanzó

Vaig començar a escriure poesia als 16 o 17 anys, al principi només en castellà i més tard quasi exclusi-vament en català, però sempre amb desigual constància i conservant només un reduït percentatge de poemes.

Per a l’ordenació dels que figuren en aquest recull no he tingut en compte la data en què van ser escrits sinó només l’ordre alfabètic dels títols o -quan no n’hi ha- de les lletres inicials dels primers versos, prescindint del fet de què entre un poema i el següent pugui haver-hi un decalatge de més de cinquanta anys, cosa que quasi sempre resultarà fàcilment palesa.

Pel que fa a les pintures que incloc, he d’aclarir que també son de distintes èpoques i que res tenen a veure amb els poemes que acompanyen.

.Més informació
 

© 1ª Edició  (febrer 2016) 
per a Editorial Sunya
130 páginas

ISBN:  978-84-944175-5-9
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Títol: La Història d'un llinatge

Per Rosa Maria Bisbal Rius

El present és un llibre que en la primera part ens situa en la Itàlia del Renaixement i narra el món artístic d'aquesta època centrada en un dels pintors clau. Rafaello Sanzio va morir molt jove i se sap poca cosa d'ell i de la seva primera model; d'ella sabem solament que era una dona bonica i que va morir molt jove també. La segona part del llibre ens parla d'uns possibles descendents i el marc històric és la Segona Guerra Mundial. Malgrat que el marc històric és autèntic tant en la primera part com en la segona, els fets són una fantasia en un context real. Cal dir que el dia que hom no prengui la història com una cosa carca sinó com un tresor de la vida on aprendre, les coses seran millors.

.Més informació
 

© 1ª Edició  (novembre 2020) 
per a Editorial Sunya
178 páginas

ISBN:  978-84-122676-2-4
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Paraules apedaçades

Per Carolina Borràs Candel

Carolina Borràs Candel va néixer a Igualada el març de 1982. És mestra d’Educació Infantil i Primària i compagina la seva tasca educativa amb el món de l’hostaleria i la seva gran afició: escriure. Paraules apedaçades és un recull de poemes senzills, plens de sentiment i quotidianitat que van ser premiats al 1r Premi de Poesia de Santa Coloma de Queralt el 2016.

.Més informació
 

© 1ª Edició  (març 2023) 
per a Editorial Sunya
40 pàgines

ISBN:  978-84-126781-4-7
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: L'última mirada enrere
Per Carolina Borràs Candel
 

La Carlota no entén la mort, li angoixa créixer i fer-se gran, li fa por no poder continuar amb la seva vida, una vida que no ha pogut triar i que ha estat marcada per les decisions dels grans. Un dia després de sortir de la visita del psicòleg, i escolant el seu gran ídol en Carles Sabater, decideix posar fil a l’agulla i comença a apedaçar records. Ha de complir la promesa que va fer a l’avi Manel. Vol deixar enrere el sentiment de culpabilitat, abandonar la tristesa que l’ha fet plorar en silenci i que l’ha acompanyat durant tots aquests anys. Vol viure, viure i tirar endavant però, com ho pot fer quan tot al seu voltant sembla que s’ensorra? Aconseguirà passar pàgina i començar de nou sense el pes del passat?

Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2013) 
per a Editorial Sunya
187 pàgines

ISBN:  978-84-940255-1-8 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Cafès a mitjanit

Per Carme Bosch Rabell

4a edició

Després de llicenciar-se en Humanitats, la jove Tere Camps s'estableix al seu poble natal amb la intenció de trobar feina. I ho aconsegueix de seguida. Així, amb l'ajuda del seu oncle, aviat comença a impartir lliçons de literatura a l'institut del seu poble. 
A través d'aquestes classes, se submergeix ràpidament en totes les il·lusions i problemàtiques que comporta una etapa: l'adolescència, la qual creia tenir del tot superada. A banda, la Tere s'enamora bojament de l'atractiu i extrovertit Tom (amo d'un conegut bar de la vila) el qual d'entrada sembla ser l'home dels seus somnis. A partir d'aquest punt, però, la jove passa per un seguit d'aventures i desventures que faran que s'adoni que potser no era la persona madura que creia ser..

Més informació
.
.

© 1a Edició  (desembre 2011) 
per a Editorial Sunya 
280 pàgines
ISBN:  978-84-938362-7-6
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Pica pica

Per Raymond Bovern

Raymond Bovern és un antic dinamitzador d’ambients nocturns que, cansat dels estralls que causava la seva activitat professional, va decidir retirar-se a les muntanyes de les Guilleries on va descobrir una forma de vida que el va inspirar per aquest text que es pot considerar una mena de tractat d’ornitologia: “Pica pica”, on amb lleugeresa s’intenta explicar com s’ha sobreviscut terra endins de la Costa Brava, descrivint móns que es van acabar d’un dia per l’altre tal com els últims pagesos sense tractor, els punkis de poble que van ser substituïts pels quillos de poble, els joves emprenedors de l’oci nocturn que van aparèixer quan l’euro va substituir la pesseta, els mercenaris de la construcció que la crisi immobiliària va convertir en rates de claveguera i els solterons gironins que han quedat fora de joc per les APP per lligar, tot encadellat per una trama general que va donant pistes de com es resol cap al final del llibre per intentar arrencar un somriure al bonifaci que decideixi llegir-se’l.
.
Més informació
.
 

© 1ª Edició  (gener 2018) 
per a Editorial Sunya
456 pàgines

ISBN:  978-84-947104-5-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Assaig sobre la incertesa

Per Josep M. Calaf i Ràfols

El llibre Assaig sobre la incertesa pretén ser un assaig exposat de forma cronològica de temors, pensaments i dubtes, escrit ini-cialment, amb motiu de patir una malaltia greu, que amb mala sort, em podria portar al cementiri. A aquesta inquietud cal su-mar-hi el desplegament de la pandèmia de la Covid que, al co-mençament, la vaig viure com una plaga bíblica d’abast mun-dial; un autèntic cataclisme, la civilització tal com la coneixia anava a mal borràs.
.
Més informació
.
 

© 1ª Edició  (setembre 2023) 
per a Editorial Sunya
212 pàgines

ISBN:  978-84-127132-3-7
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Título: La vida consciente

Por José Luis Cantón Paterna

La vida consciente recoge por primera vez la mayor parte de los poemas escritos por José Luis Cantón Paterna hasta la fecha, ordenados por un criterio temático y existencial. Así, las tres partes que integran la obra tratan de incidir en tres aspectos fundamentales del poeta como ser humano consciente: el nosotros, la relación con la persona amada; el yo, la compresión de propio ser; y la poesía, entendida como una forma distinta y autónoma de conocimiento. De este modo, vida y literatura confluyen en una antología poética que pretende ahondar en algunos de los conflictos que todo ser humano que reflexiona verdaderamente sobre sí mismo debe afrontar

.Més informació
 
 
 

 

© 1ª Edición  (abril 2017) 
para Editorial Sunya
98 pàginas

ISBN:  978-84-945363-7-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Un temps regalat

Per Montserrat Casas Saumell
 

En el seu primer cas com a sergent, l’Enric Castells, creu que l’autor de l’homicidi que investiga és l’assassí en serie que fa anys que busca. Obsessionat en descobrir la veritat, els esdeveniments conduiran el mosso a Olesa de Montserrat on s’haurà d’enfrontar amb els temes pendents no resolts del seu passat.
 

Més informació.
.

.
 

 

© 1ª Edició  (abril 2019) 
per a Editorial Sunya
112 pàgines

ISBN:  978-84-949889-1-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títtol: Cornellar 

Per Jordi Castells-Cambray

L’any 1285, Perot Cuscó es veu immers en un conflicte entre senyors amb el Castell del Borni com a paisatge de fons. El robatori d’una joia desencadenarà una intriga que porta el protagonista a la recerca de la veritat malgrat els perills que l’envolten. En el camí, trobarà l’amor i superarà les pròpies pors i inseguretats. En una època convulsa, amb la Croada contra la Corona Catalanoaragonesa (1283-1285) com a rerefons, Perot haurà d’enfrontar-se a uns enemics molt poderosos i haurà d’afrontar el menyspreu de les classes privilegiades cap a la gent pagesa i modesta. I haurà de demostrar el valor dels humils en un món violent i cruel.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (febrer 2016) 
per a Editorial Sunya
152 páginas

ISBN:  978-84-944175-7-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: 10.004 

Per Noelina Castellsagué Reverter

En Marc és un adolescent qualsevol, amb els problemes d'un típic noi de 16 anys. Farà un viatge amb la seva família pels carrers i realitats que amaga la majestuosa Índia. Allà, en Silur els explicarà una veritable història real que marcarà de per vida el nostre protagonista. S'endinsarà a un orfenat on la Leka, una noia de la seva mateixa edat, li posarà pell de pollastre quan li expliqui el perquè podria no estar-ho explicant. El protagonista aterrarà el vol de tornada amb una visió molt diferent de la que tenia quan es va enlairar al d'anada. El noi, veient l'estiu que ha tingut l'Oriol, el seu millor amic, i veient el que un altre nen de l'altre costat del món podria tenir, s'adonarà que hi ha realment dos móns molt diferents en un mateix planeta. El noi valorarà les coses pel seu valor i no pel seu preu.
Més informació
 

 

© 1a Edició  (desembre 2014) 
per a Editorial Sunya
102 pàgines

ISBN:  978-84-942837-0-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Demà

Per Núria Comas Fornaguera

Aquest recull de contes i relats curts vol ser un crit d’esperança pel futur. Un futur que, tot i que creiem que no depèn de nosaltres, hi tenim molt a veure. Tanmateix, encara que ens creiem que podem decidir el futur i que aquest serà segons la perspectiva individual de cadascú, l’hem de treballar, l’hem de fer nostre des d’un avui, l’hem d’acceptar i hem de ser conscients que cada criatura, cada esdeveniment, cada persona, col·labora i aporta la seva visió des de la llibertat individual, el respecte i la conservació del món tal com l’hem trobat. El demà l’hem de fer present..

Més informació.

.

 

© 1ª Edició  (juliol 2020) 
per a Editorial Sunya
110 pàgines

ISBN:  978-84-949889-8-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Dones, recull de contes

Per Núria Comas Fornaguera

Us ofereixo aquest recull que aplega relats amb la dona com a protagonista, tot i que no vol ser un ideari feminista.
Els sentiments, les emocions, la realitat quotidiana i la fantasia, es barregen per a intentar entendre què és allò normal o allò imaginari, com n'és de fina la ratlla que ho separa, com les nostres accions ens poden portar a un món irreal que pot esdevenir real, talment la vida, talment la mort.
En aquest recull hi trobareu unes vides de solitud, de nostàlgia, de vegades fantàstiques, totes elles amb l'ànsia i el desig d'aconseguir un objectiu vital que les doni força i que a voltes s' aconsegueix o no.

Més informació.

.

 

© 1ª Edició  (abril 2018) 
per a Editorial Sunya
112 pàgines

ISBN:  978-84-947104-8-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Encara soc viu

Per Carles de Corral

Al llarg de tots els seu poemes i també en aquest llibre, malgrat encarar molts temes diferents, de rerafons sempre hi ha una voluntat de fer visibles les mancances de la nostra societat i de la nostra humanitat, i la necessitat d’un canvi social i personal constant.

.Més informació
 
 
 

 

© 1ª Edició  (abril 2017) 
per a Editorial Sunya
116 pàgines

ISBN:  978-84-945363-9-7
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Cafè molt

Per Albert Cucurull Salamero

Cafè molt és un obra que es començà a teixir lentament i sense jo saber-ho a les acaballes del 2015, quan vaig escriure per primera vegada al diari. El llibre és per tant el fruit de cinc anys de breus o no tan breus relats i narracions que m’han acompanyat en els moments més durs i més feliços de la meva adolescència. Vaig començar el diari per no oblidar les meves vivències i els sentiments que se’n derivaven. Malgrat molt dels relats que apareixen al llibre els considero prou íntims, he hagut de destriar molts textos que no s’acabaven d’adequar al conjunt del llibre. Tot i seguir un aparent fil, Cafè molt està format per relats molt variats, alguns dels quals són exercicis que formaven part d’un curs d’escriptura i d’altres són textos que havia escrit a banda del diari i vaig recuperar més tard en format digital.

.Més informació
 
 
 

 

© 1ª Edició  (desembre 2020) 
per a Editorial Sunya
70 pàgines

ISBN:  978-84-122676-7-9
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Título: Paseos de soledad. Sonetos y romances

Por Josep Duran Usón

Entre la dureza y las formas caprichosas de las piedras de la montaña de Montserrat, y el transcurrir suave del río Llobregat, yo resido. Mis escritos surgen como amalgama de sentimientos con la solidez de la piedra y la placidez del agua.

Más información
 
 
 

 

© 1ª Edición (marzo 2021) 
para Editorial Sunya
214 páginas

ISBN:  978-84-949889-6-7
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Atrapado bajo los escombros
Per Pedro Cuesta Escudero
 

¿Quién nos garantiza que cualquiera de nosotros no podría quedar atrapado bajo los escombros? Un terremoto, una explosión de gas, un atentado terrorista o cualquier otro siniestro nos puede sobrevenir inopinadamente.
¿Nos podríamos imaginar la desesperación vital de sentirte sepultado en vida?
¿El ser humano puede vivir totalmente solo? ¿Y qué pensamientos tendría en esa situación contando con una amplia experiencia?
En este relato se pretende dar explicación a muchos de estos interrogantes.
Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2011) 
per a Editorial Sunya
312 pàgines

ISBN:  978-84-938362-1-4 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 

Títol: L'Escola del Mar (La bruixeta Victòria, volum 1) 

Per Victòria i Eduard Falcó

L’Escola del Mar (La bruixeta Victòria, volum primer) narra les peripècies d’una bruixeta en aquesta institució, escola certificada per a l’ensenyament elemental de bruixes i bruixots, en el període dels dos als set anys. Poc a poc anirà descobrint les seves capacitats màgiques alhora que vivint experiències amb els seus companys de classe. Descobrirà que la màgia no és un regal, i que s’ha de treballar dur per aconseguir els resultats. A més, la màgia sempre que dóna també pren alguna cosa i no existeixen ni el blanc ni el negre, havent de ser conscient i responsable dels seus actes. És un camí a recórrer, un camí ple de sorpreses, treball, però també vivències i satisfaccions. Les seves aptituds màgiques despertaran l’interès d’organitzacions màgiques universals com ara Finestres Inc. o Oracle Co., que no s’aturaran davant de res per aconseguir fer-se amb els seus recursos màgics.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (febrer 2016) 
per a Editorial Sunya
480 páginas

ISBN:  978-84-944175-3-5
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Les llances del Drac (La bruixeta Victòria, volum 2) 

Per Victòria i Eduard Falcó

Les Llances de Drac (La bruixeta Victòria, volum segon) explica les vivències de la bruixeta Victòria a l’Escola del Mar, dels vuit als onze anys. Durant aquest període cercarà les Llances de Drac per poder protegir al seu company màgic, en Fulgurant, d’elles. Però també viurà moltes més i inesperades aventures. Tindrà el primer contacte amb el fastigós i pudent Regne de les Fades, descobrirà el misteri dels Eneida a l’Escola del Mar o haurà d’enfrontar-se amb la destitució de la tieta Teresa del càrrec de Directora de l’Escola del Mar. A més de superar duels i laberints màgics controlats per aquells que la volen sotmesa o... morta.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (febrer 2016) 
per a Editorial Sunya
552 páginas

ISBN:  978-84-944175-4-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: La veu del pedrenyal

Per Sílvia Fernández

Vilalleons, vegueria de Vic, 1602. La vida dels germans Arnau i Miquel no és diferent a la de qualsevol pagès humil de l’època: sobreviuen treballant la terra, es diverteixen en els aplecs i la taverna del poble, i s’avenen més amb uns veïns que amb d’altres. Un dia qualsevol, els bandolers nyerros es presenten a casa seva per oferir-los una proposta. Empesos a acceptar-la sense altra alternativa, els joves camperols avançaran, a partir de llavors i quasi involuntàriament, per un camí que mai havien previst, condicionant alhora el destí d’una amiga comuna: la Violant.

Més informació

 

© 1a Edició  (febrer 2014) 
per a Editorial Sunya
522 pàgines

ISBN:  978-84-940255-9-4 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: La Alquimia del verbo
Per Carme Folch
 

Es un libro de transformación; la del individuo en poeta y la del verbo en  verso. La métrica y la poesía clásicas también se transforman  en un verso libre y narrativo que responde a la necesidad de expresión del Yo Poético. El resultado es la progresión vital del poeta y del arte, convergida en Creación. La evolución vital del poeta es clave para el desarrollo de los poemas a lo largo del libro. Finalmente, la Alquimia de los versos dará como resultado una conclusión rotunda y trágica: la Obra trasciende al Creador.
Més informació
 

© 1a Edició  (octubre 2011) 
per a Editorial Sunya
96 pàgines

ISBN:  978-84-938362-4-5 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Petjades de l'ànima: Vida, teatre, amor i pàtria
Per Carme Folch

El que teniu entre mans no és un poemari corrent. Els poemes escapen a la mètrica i ritmes perfectes, transcendeixen la forma per aprofundir en el fons; la
comunicació entre poeta i lector, distanciant-se de les convencions clàssiques de Boileau.
Són poemes lliures: pensaments, reflexions, sensacions, pors,sentiments humans versificats. La expressió de la existència humana que testimonien aquestes
Petjades de l’Ànima que esdevenen reflexos de la vida en els que ben segur us hi sentireu identificats.
Més informació

© 1a Edició  (març 2011) 
per a Editorial Sunya
100 pàgines

ISBN:  978-84-938362-0-7

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Marta

Per Eulàlia Franquesa Niubò

La pèrdua d'algú proper a qui estimem deixa un buit immens en el nostre dia a dia. Sovint pensem que no s'omplirà mai, però mica en mica es va farcint de bons records. Alguns d'aquests bons records estan impresos en aquestes pàgines, on l'Eulàlia explica com compagina la malaltia de la Marta amb les vivències a l'institut on treballava. Alhora, és dins l'institut on observa com alguns alumnes carreguen motxilles plenes de misèria humana. I s'adona que la vida pot ser curta, però intensa.
.
Més informació
.
 
 
 

 

© 1ª Edició  (maig 2017) 
per a Editorial Sunya
136 pàgines

ISBN:  978-84-947104-1-4
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Les notes del destí

Per Joan Frigola Darder

Encara que aquesta novel·la està teixida amb els fets d'un any de la vida del protagonista, l'autor vol aclarir que no ha pretès de cap manera escriure la història d'aquells esdeveniments en el sentit usual del mot. El propòsit és endinsar-se en els dubtes d'un personatge que acaba d'entrar en el mon laboral, intentant recórrer les angoixes i eufòries d'un ens de ficció al qui solament la fatalitat de les coincidències pot fer passar per una persona real.
.
Més informació
.
 
 
 

 

© 1ª Edició  (setembre 2020) 
per a Editorial Sunya
120 pàgines

ISBN:  978-84-949889-9-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: I al setè any es despertà, amb cinc narracions més.
Per Carles Cabanas i Rosell

Matthew Tree n'ha dit:
Carles Cabanas és l’article genuí, un escriptor que domina el llenguatge fins al punt que en por fer exactament el que vulgui. Té un estil fluid i additiu que és sui generis i a la vegada del tot natural. Aquest recull d’històries és una sorpresa de debò —i una de ben agradable— per als lectors que tinguin la sort de descobrir-lo.

Aquestes històries —totalment imaginàries—diu que no té idea de com l’han anat a trobar. En el fons, però, no deuen ser més que fruit de l’experiència d’observar la diversitat i complexitat dels éssers humans.
Més informació

© 1a. Edició  (octubre 2010) 
per a Editorial Sunya
246 pàgines.
 

ISBN:  978-84-937051-7-6

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com

Títol: Memòries d'una vida completa 

Per Joan Farràs Rovira

Aquesta és una vida real, una història real d’una vida intensa des del naixement, any 1933, fins al 2016. Aquesta és la vida real amb tots els seus continguts materials, sentimen-tals, humans i espirituals i el desenvolupament, pas a pas des de nen, adolescent i joventut en ambient rural, en el meu comportament, projectes ben pensats per la vida futura. Ruptura radical amb la vida rural per la consecució total dels projectes, execució dels anhels amb tota la seva efectivitat durant uns quants anys de vida. Canvi radical amb l’estament que permetia desenvolupar aquest gran projecte que molt havia costat, però que tenia una clàusula que no permetia desenvolupar un gran sentiment d’amor humà arrelat profundament en la condició humana. Assolí un altre estat de vida que sí em permetia amb tots els seus efectes viure aquest amor tan sentit, així vaig viure plenament durant uns inoblidables anys i després gaudí del millor o més perfecte amor fins quan vaig quedar sol per un pas final indesitjable en la vida.

Més informació
 

© 1ª Edició  (juny 2016) 
per a Editorial Sunya
148 páginas

ISBN:  978-84-945363-0-4
 

Apartado gratis:
Fragment
 
 

Títol: Mi vida escrita

Per Joan Farràs Rovira

Esta es una vida real, una historia real de una vida intensa, des del nacimiento hasta el año 2016. Esta es la vida real con todos sus contenidos materiales, sentimentales, humanos y espirituales y el desarrollo paso a paso desde niño, adolecente y juventud, en mi comportamiento, proyectos bien pensados para la vida futura. Ruptura radical con la vida real para la consecución total de los proyectos, ejecución de los anhelos con toda su efectividad durante unos cuantos años de vida. Cambio radical con el estamento que permitía desarrollar este gran proyecto que tanto había costado, pero que tenía una cláusula que no permitía desarrollar un gran sentimiento de amor humano enraizado profundamente en la condición humana. Conseguí otro estado de vida que sí me permitía con todos sus efectos vivir este amor tan sentido, así viví plenamente durante inolvidables años y después gozar del mejor o más perfecto amor hasta que me quedé solo por un paso final indeseable en la vida.

Més informació
 

© 1ª Edició  (novembre 2020) 
per a Editorial Sunya
136 páginas

ISBN:  978-84-122676-5-5
 

Apartado gratis:
Fragment
 
 

Títol: Único y circunstancias

Per Joan Farràs Rovira

Entre tantos millones de seres humanos en este Planeta Tierra no hay dos iguales, por esto es único conocer la que Jovel brinda, como enfoca la vida, como piensa, actúa, siente, ama, la manera especial de ser que no es la manera, ni parecida, a la mía , a la tuya ni a cualquier de los millones que vivimos, han vivido y vivirán en esta mundo, es un ser único, transmite su pensamiento, sentí-mientos, emociones, enfoca su acción conforme siente en el alma sin dañar a nadie , ama, expande amor y todo lo que es ser único, facetas de vida real de Jovel, evolución, acontecimientos y plenitud de vida.

Més informació
 

© 1ª Edició  (setembre 2022) 
per a Editorial Sunya
114 páginas

ISBN:  978-84-125182-4-5
 

Apartado gratis:
Fragment
 
 

Clic per a compra directa i segura Títol: Caballos de madera
Per Raúl Gimeno Chicharro
 

¿Qué secretos ocultan los anónimos transeúntes de una gran ciudad? 
Caballos de madera es una apasionante cartografía del alma humana en dos relatos, un intento por descifrar el enigma de la soledad del individuo actual. 
En El pergamino y la pistola, la investigación de las extrañas circunstancias de un suicidio arrastran al protagonista hacia un horror ominoso. El Irlandés, protagonista de El beso tatuado, es un ex boxeador alcohólico que revive, a partir de la contemplación de sus tatuajes, los episodios más significativos de su vagabundeo por la existencia.


 

© 1a Edició  (febrer 2013) 
per a Editorial Sunya
130 pàgines

ISBN:  978-84-940255-0-1
 
 


 
Títol: El diari de John Smith

Per Jaume Grau

El diari de John Smith és un homenatge a dos escriptors molt agradosos a l’autor, Arthur Conan Doyle i Jules Verne, i també a la literatura de viatges del segle XIX,  Washington Irving, George Borrow o Richard Ford. Al capdavall és tracta d’una història amb una interessant trama policial, amb els ingredients clàssics de la novel•la d’aventures i amb l’atmosfera exòtica que recreen les narracions de viatges. Tot plegat al servei d’una reflexió oberta sobre el progrés i quin és el seu impacte sobre els individus i els pobles..

Més informació
 

 

© 1ª Edició  (abril 2017) 
per a Editorial Sunya
454 pàgines

ISBN:  978-84-945363-8-0
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Boires

Per Jaume Grau

“La boira, la boira espessa i densa, la boira de debò, t’isola, et converteix en una mena de nàufrag en un món immòbil, sense ocells que volen, ni insectes que pul·lulen, ni núvols que naveguen, ni herbes ni fulles que tremolen. La boira, en connivència amb Einstein, comprimeix l’espai i el temps i, sense espai ni temps, no hi ha moviment. Sense espai, ni temps, ni moviment, un pot pensar que ha estat transportat a una dimensió exòtica on hi conviuen la meva padrina, el Son Goku, Aureliano Buendía, els sets nans i la Blancaneus...”

Més informació
 

 

© 1ª Edició  (desembre 2021) 
per a Editorial Sunya
104 pàgines

ISBN:  978-84-123393-5-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Una vida llogada
Per Manel Hurtado Juan
 

El matrimoni de Jaume i Júlia no passa pel seu millor moment,
la rutina està cada cop més arrelada a les seues vides. Jaume
intentarà canviar les coses, així, un viatge a Lisboa es planteja
com un punt d’inflexió, però un seguit d’incidents faran
trontollar el seu món encara més, fins que una proposta
inesperada podria donar-los la solució que estaven buscant,
l'impuls definitiu que rellance la seua relació de nou. Una
vida llogada ens porta de la València actual fins la València
del futur, passant per ciutats com Alcoi, Marsella, Castelló de
la Plana, etc. En darrer terme, trobem sobretot, una revelació
colpidora que farà plantejar-nos fins on poden arribar les
misèries humanes.
Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2012) 
per a Editorial Sunya
300 pàgines

ISBN:  978-84-939868-1-0

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Título: La huella de tu olvido

Por Consuelo Jiménez

Consuelo Jiménez Martín (Barcelona, 1961). Cursó estudios de Magisterio. Se define como sencilla, humilde, sin más pretensión que amar a los que la aman. En la actualidad su pasión son sus versos.
Consuelo Jiménez, la autora del poemario desnuda su alma entre versos.
Este poemario, es una obra creada a lo largo de los últimos 6 años, en los cuales la madre de la autora, sufre la desgarradora enfermedad de alzheimer.
Todos sus versos están impregnados de una enorme carga emocional. Los poemas que recopila nacen sin intención alguna, surgen en momentos de inspiración, son gritos de lucha y entrega, cantos de dolor, suspiros de pasión, lágrimas de impotencia y resignación.
La autora construye un mundo hermético de lazos de amor y odio entre ella, la enfermedad de alzheimer y su idolatrada madre.
La poetisa, plasma con orgullo el eterno amor y admiración que procesa por la debilitada y dependiente figura materna.
Más información y compra directa

 

© 1a Edición  (setiembre 2014) 
para Editorial Sunya
150 páginas

ISBN:  978-84-941903-7-7
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 

Título: Palabra duende sin final 

Por Consuelo Jiménez

Poeta de claras influencias de poetas como Alejandra Pizarnik, Consuelo crea poemas de verso breve, de lectura ágil, casi entrecortada (ritmo que indica a veces el desasosiego del yo poético). Siempre nos presenta el poema con ciertos matices al claroscuro, con la pregunta incesante como motor del poema, con la duda que acecha, con la incertidumbre existencial que la persigue, que casi la acorrala, pero el ánimo infatigable de la autora nos presenta y se ofrece a sí misma un punto de fuga. El lector es invitado a la reflexión, a convivir consigo mismo, en soledad; elemento fundamental en la poesía de Consuelo, conjuntamente con los anhelos de ser comprendida, de entenderse a sí misma, y de crear un puente con los demás y el mundo exterior.
.
Más información.
 
 
 

 

© 1ª Edición  (junio 2016) 
para Editorial Sunya
154 páginas

ISBN:  978-84-944175-9-7
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Cròniques de Senèctia. Retalls de la segona edat: Unificació

Per Xavier R. Lidón

Senèctia, el vell continent, es veu sacsejat per l'avanç dels exèrcits invictes d'en Férvel l'unificador. A l'oest del continent, un grapat de pobles comerciants, els anomenats Consolat de Mar, decideixen cercar aliats per poder aturar l'embranzida de l'invasor. En veu dels mateixos personatges, la història d'aquesta recer-ca és el fil conductor que ens portarà, al final de la saga, al naixement de la anomenada Edat Fosca.

Entre els qui coneixerem, hi ha diversos éssers que comencen o continuen també viatges de recerca personal. En Talion, a la recerca d'una llar pel seu poble, la Brigant, a la recerca dels qui l’han de complementar, en Gnoi, caminant cap a la profecia de l'arribada del senyor de la foscor o, sobre tot, en Èdalbed, un atanat que camina a la recerca de l'origen de la seva raça immortal.

Més informació

 

© 1a Edició  (abril 2014) 
per a Editorial Sunya
284 pàgines

ISBN:  978-84-941903-3-9 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Bàlsam per a un dia incert

Per Dionís Lluch i Pons

Bàlsam per a un dia incert vol ser el petit llibre de poesia que guareixi la ferida de qualsevol dia incert. Aquella companyia que tan sovint ens agradaria tenir: “El poema s’acaba, i els somnis s’adormen a la vella bressola, perquè t’acorin el cor, quan et sentis sola”.  La immensitat de l’amor: “Si mai us canseu d’estimar, reposeu assossegadament; sempre hi haurà algú que ho farà per vosaltres”. Aquell somni captiu que ens fa enyorament: “He festejat amb la lluna cada nit, tot mirant de reüll el fanal del cel, i alhora, tendrament, damunt del meu pit m’ha regalat petons de mel”.
Més informació

 

© 1a Edició  (juliol 2013) 
per a Editorial Sunya
126 pàgines

ISBN:  978-84-940255-2-5 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Título: Yo conocí a Rocío Prada. A veces se produce un milagro 

Por Abel López Puerta

No era fácil ni sencillo para una madre de 33 años partir de 0 sin la necesidad de mirar atrás, sin arrepentirse. Ella tenía marcadas a fuego en su cabeza las frases típicas y el sentido común que se había autoimpuesto antes de tomar aquella repentina y crucial decisión: Empieza tu vida… No dudes, Así es la vida, No mires atrás, Sobrevive…
Rocío sólo tenía 14 años y en un segundo dejaba atrás toda su infancia en Sevilla; con rostro serio y adormilado miraba el andén de Santa Justa con la frente apoyada en el cristal de su compartimiento con los brazos cruzados y el cuerpo inclinado a un lado. 
Pasados unos minutos Rocío se topó con la mirada dulce de su madre, sentada a su lado, volvió a girar la cara hacia el cristal y cerró los ojos para intentar dormir. Su madre le cogió suavemente la mano y comenzó a acariciarla con todo el amor que le fue posible. Rocío se soltó bruscamente, y volvió a cruzarse de brazos.
.
.Más información
 

© 1ª Edición  (setiembre 2015) 
para Editorial Sunya
364 páginas

ISBN:  978-84-944175-1-1
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Títol: Mai es fuig massa lluny

Per Jordi López Puig

En el Pol la seva parella l'ha deixat, el món que ell imaginava com un fet estable s'ha fet miques. Incapaç de reflexionar i de prendre alguna decisió sobre la seva vida fuig a través de viatges per la vella Europa, per acabar sucumbint en el sexe. Un seguit d'aventures el duran a un punt de no retorn on haurà d'apostar per la valent determinació de tornar a equivocar-se.
.

.Més informació
 
 
 

 

© 1ª Edició  (desembre 2017) 
per a Editorial Sunya
184 pàgines

ISBN:  978-84-947104-4-5
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Relats d'una veu llunyana
Per Toni Mallea
 

Aquest recull de contes descriu un univers fantàstic i extraordinari, on els personatges viuen situacions impensades, retalls onírics d’un altre temps i d’un altre espai. L’ésser humà és l’observador d’una realitat oculta que es manifesta inesperada, suggerint als desconcertats personatges, la possibilitat d’una existència paral•lela i d’un ventall d’alternatives meravelloses que els permet reprendre la realitat amb una penetrant visió del món que els envolta, retratat amb esperança renovada.

Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2013) 
per a Editorial Sunya
96 pàgines

ISBN:  978-84-940255-4-9 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Haikus, Tankas i Colors
Per Josep Lleixà

L'haiku, derivat de l'haikai, creat aquest antigament per la separació dels tres primers versos de la tanka i usat com una composició independent, és una de les formes de poesia tradicional japonesa més esteses. L'haiku o haikai es compon de tres versos de 5,7,5 unitats fonètiques similars, tot i que no idèntiques, a la síl•laba sense rima. 

Una tanka (o tannka) és una composició poètica japonesa. Significa "poema curt". Consta de 31 síl•labes repartides en 5 versos plans sense rima, que segueixen la mesura 5-7-5-7-7. Es compten totes les síl•labes.

Ha il•lustrat aquest llibre, coberta i contingut, la pintora Tere Navarro que ha ajudat a que aquest maridatge (poesia, pintura) facin pensar i somniar. Cada tros de la tela és poesia en color, cada vers vol expressar el color de la paraula escrita.
.
Més informació
 

© 1a Edició  (febrer 2013) 
per a Editorial Sunya
110 pàgines

ISBN:  978-84-939868-9-6 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: A la tardor... poemes

Per Josep Lleixà

A la tardor…Poemes vol ser un recull de sentiments, reflexions, vivències, que m’he atrevit a escriure en forma de poema.
No hi ha un estil definit, perquè jo no tinc cap estil. Segons l’estat d’ànim del moment i el tema a tractar, em surt una manera diferent de fer, que poso sobre el paper.
He ajuntat els poemes en quatre grups temàtics,  i encapçalats cada un d'ells amb una il•lustració de tres bons amics i pintors de gran vàlua.
Més informació
 

 

© 1a Edició  (juny 2013) 
per a Editorial Sunya
86 pàgines

ISBN:  978-84-940255-6-3 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Arròs 

Per Pepa Martínez Cabanyes

La protagonista, una dona jove, decideix anar a passar uns dies al poble de la seva infància, a casa uns oncles.  L'oncle, vell i malcarat, li demana ajuda a l'hora de vendre unes terres d'arròs. Aquest fet, porta a la Maria a descobrir històries familiars desconegudes i les converses íntimes  amb l'oncle li deixen una petjada que influiran en les seves decisions i relacions personals posteriors. 
Paisatge, història i personatges es barregen per explicar-nos una història quotidiana.

Més informació
.
 
 
 

 

© 1ª Edició  (novembre 2016) 
per a Editorial Sunya
298 páginas

ISBN:  978-84-945363-3-5
 

Apartado gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Alzines sureres
Per Pilar Matas
 

L'Elisabet escriu petits relats que l'ajuden a sobreviure en un món en el que no acaba de trobar el seu lloc. Sempre ha escrit per a ella i no ha deixat que mai ningú llegeixi res seu. Enmig d'una situació personal crítica, ensenyar els seus relats a algú aliè al seu entorn familiar i d'amistats, l'ajudarà a superar la crisi personal i a tolerar millor el món que l'envolta. L'evolució d'aquests relats ens ensenya com l'Elisabet es va adaptant a les  situacions que la vida li presenta. En ells expressa les emocions i els sentiments que la dominen, després de filtrar-los pel tamís de la literatura.
Més informació
 

© 1a Edició  (febrer 2012) 
per a Editorial Sunya
92 pàgines

ISBN:  978-84-938362-8-3
 
 

Títol: Mort amagada

Per Lluís Molist Brunet

Un grup d'amics vol culminar una trajectòria d'aventures ascendint a la muntanya més alta del món. Un confús incident altera els seus plans i es veuen obligats a tornar abans del previst. Tot plegat, però, desperta l’interès de gent que no veu clares les explicacions i es disposa a investigar pel seu compte. El cas agafa una dimensió que els acaba superant fins al punt de canviar de dalt a baix les seves vides. Un desenllaç imprevisible per a una novel•la plena d’incerteses i enganys.
.
Més informació
.
 
 
 

 

© 1ª Edició  (febrer 2018) 
per a Editorial Sunya
128 pàgines

ISBN:  978-84-947104-6-9
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Avui fa un dia clar 
Per Xavier Oton Bragulat

Xavier Oton Bragulat (Barcelona, 1959) pretén amb aquesta obra la reflexió sobre la percepció de la realitat dels malalts d’Alzheimer i de com la pèrdua constant dels seus records afecta la seva personalitat, de si es tracta d’una pèrdua permanent, o si és que només es perd la capacitat de comunicar o de transmetre la informació en determinats moments. Es pot viure sense records per tal de continuar sent un mateix ? (...) Del que es parla en aquest llibre, principalment, és de sentiments

Més informació
 
 
 

 

© 1a Edició  (setembre 2015)
per a Editorial Sunya
234 pàgines

ISBN:  978-84-942837-9-6
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Sió, la veu d'un silenci 

Per Francina Orri

La història d’aquest llibre està basada en uns fets reals que esdevingueren en el si d’una família d’arrels republicanes obligada a separar-se a conseqüència de la fugida cap a l’exili a què es va veure abocat el marit. Situació com la que varen viure moltes famílies durant l‘ocupació per part de les tropes franquistes al final de la guerra civil espanyola. Els fets els localitzem clarament a la ciutat de Girona, on residien.
L’exili d’en Martí va marcar una vida. Sí, una vida, i m’atreviria a dir que va marcar dues generacions de silencis.
El tema està centrat no tant en la figura d’en Martí, que també, sinó en la figura de la Sió. La història d’aquesta dona que es va trobar amb una vida escapçada d’un dia per l’altre, sola i desolada. La història parla de la Sió, que no va marxar, que es va quedar aquí i de com va girar la seva vida a partir d’aquell dia, sola amb el marit a l’exili, sense saber res d’ell en molt temps i havent de pujar en aquelles condicions la seva filla de poc més que mesos.

Més informació
 

 

© 1ª Edició  (novembre 2016) 
per a Editorial Sunya
98 pàgines

ISBN:  978-84-945363-2-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Tres dies

Per Joan Ortiga Salvadó

Un home d’edat avançada i demència senil es desperta del seu mutisme i aïllament mental d’anys , durant tres dies. Les vivèn-cies de quan era infant fins l’adolescència afloren com una deu cabalosa que narra escenes viscudes fa més de setanta anys. És el narrador protagonista, que es desdobla en el jove i el vell. No hi ha separació de temps, és sempre present. No és record , és reviure moments que el van marcar profundament. El seu net és qui posa les paraules del seu avi negre sobre blanc en un paper. La carència de llibertat i la manipulació, en una època que es pot fixar en la primera meitat de la dècada dels cinquanta, són la base de la formació d’uns joves en un poble del Baix Camp: reprimits culturalment i sexual, adoctrinats i seduïts pel nacional-catoli-cisme, creixen asfixiats dins l’aire viciat i podrit per la dictadura franquista.

Més informació
 

 

© 1ª Edició  (novembre 2023) 
per a Editorial Sunya
134 pàgines

ISBN:  978-84-127132-7-5
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: El secret de la tieta Rosa 

Per Montserrat Palau Iglesias

El secret de la tieta Rosa parla d’amor i desamor, d’amis-tat,  d’esquemes i costums que no ens permeten viure amb llibertat. És un llibre senzill que ens mostra la vida quotidiana dels seus personatges i la lluita interna per començar a retrobar-se amb un mateix.
La Rosa tenia un secret i la Cristina esperava complir els divuit anys perquè la tieta li havia promès que li explicaria, però... Quan per fi la Rosa va buidar el seu cor explicant aquell secret tan ben amagat, a la seva neboda, va produir en la noia un gran desconcert, i aquella aurèola màgica que envoltava a la tieta va desaparèixer.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (gener 2015) 
per a Editorial Sunya
294 pàgines

ISBN:  978-84-942837-1-0
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Catorze històries de merda
 

Per Òscar Pla

Òscar Pla (Barcelona, 1957) és un autor novell que ha esperat a tenir seixanta-quatre anys per escriure el seu primer llibre, un fet del tot intranscendent i irrellevant per a la literatura universal, però prou important per a ell. Fins aquest moment, el seu únic lligam amb el món editorial havia estat dissenyar-li les cobertes i maquetar-li tots els llibres al seu pare professional, en Lluís Bassat, el mestre dels mestres de la publicitat.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (març 2022) 
per a Editorial Sunya
170 pàgines

ISBN:  978-84-123393-9-0
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Si no ho dic, rebento!

Per Ceneta Pi

Claredat i franquesa, amanida amb acidesa i un polsim de mala llet, són els ingredients principals d’aquesta novel•la que fotografia els tics, els ets i els uts dels diversos escenaris i treballadors de l’Administració del nostre país.
La Clara Roure, funcionària nascuda auxiliar administrativa i convertida —a còpia de fer colzes— en administrativa, relata en primera persona les seves múltiples anades i vingudes, farcides d’anècdotes kafkianes i protagonistes esperpèntics.

Més informació
.
 
 
 

 

© 1ª Edició  (maig 2017) 
per a Editorial Sunya
228 pàgines

ISBN:  978-84-945363-5-9
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Silenci a Istanbul
Per Francesc Planas
 

L'any 2032 la mort d'una dona prop de Sòria introdueix el lector a una pugna al si de l'Església i a la mobilització del poder d'Occident enfront de la invasió silenciosa de l'islamisme. Per evitar un conflicte de grans dimensions, Joan XXIV, un papa
renovador, intenta un apropament de cultures gairebé impossible.
Un bisbe espanyol, a qui li trontollen algunes conviccions, i una
jutgessa retirada penetren en el rerefons del cataclisme que és a punt d'esclatar.
Istanbul serà l'escenari escollit per a l'acte culminant del papat. Un silenci eloqüent que representa l'inici d'uns anys de malson per a Occident.
Més informació
 

© 1a Edició  (desembre 2011) 
per a Editorial Sunya
312 pàgines

ISBN:  978-84-938362-6-9 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Pensaments

Per Pere Queraltó i Segarra
 

Aquest recull de prosa poètica que veu la llum pública en el llibre que teniu a les mans és el resultat de compilar uns quants dels molts pensaments escrits que he anat deixant al llarg de la meva vida personal, en el període dels catorze als trenta-tres anys, en carpetes, llibretes i dossiers; tots ells composats i esplaiats en folis en blanc fent servir les màquines d’escriure Olivetti Studio-45 i Praxis 20. Paraules dites a mi mateix, que al llarg dels anys a voltes han fet pòsit, a voltes s’ han omplert de pols, i que ara, després de ser garbellades, se n’ ha fet una síntesi per a ser compartides amb tots els lectors que s’hi vulguin adreçar.
 

Més informació
.

.

 

© 1ª Edició  (novembre 2019) 
per a Editorial Sunya
164 pàgines

ISBN:  978-84-949889-2-9
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Pensaments II

Per Pere Queraltó i Segarra
 

Aquests Pensaments II, que en són molts, són en realitat molts menys dels que segurament han existit, ja que són el sincer, emotiu i fidedigne mirall d’una persona no només apassionada pel pensament i el coneixement, sinó per compartir a totes hores la joia de pensar i conèixer nous punts de vista amb els altres: “coincidim amb persones amb afinitats comunes, inerciem, amb d’altres sense donar-nos compte i sinergiem amb una força que no abastem”, com ell mateix afirma a Pensaments d’estiu.
 

Més informació
.

.

 

© 1ª Edició  (març 2021) 
per a Editorial Sunya
196 pàgines

ISBN:  978-84-122676-9-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Dairfour
Per Daniel RENAU 

L'autor ens presenta una novel·la de misteri en la que un xicot de les Guilleries s’enfronta a una forma de viure desconeguda per tothom i en la que els participants  s’ho prenen com un joc macabre o, en el millor dels casos, se n’aprofiten sense qüestionar gaire l’estranya realitat. 
Diu el protagonista:
"Hauria d’haver mort als tres anys, però algú va decidir que no. Als nou em van donar a escollir: vius i et converteixes en un executor o mors, sense saber-ne el dia ni l’hora." 
Misteri i intriga assegurats!!
Més informació

© 1a. Edició  (desembre 2009) per a 
Editorial Sunya
316 pàgines

ISBN: 978-84-937051-2-1

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: L'amor d'Emporiae
Per Álvaro Ribas i Sellarés
 
 

Segle I a.C. La colònia grega, Empòrion, ha deixat d’existir. Els romans l’han rebatejat com a Municipium Emporiae. Paroskeuàs, un nen grec, creix, pateix i s’enamora a cavall entre tres cultures: la grega, la romana i la hispana. Intentarà estar amb la seva estimada romana, Júlia. Però el poder i les diferències de classes faran que sigui una veritable utopia. Perseguit i abatut, mai deixarà de lluitar per un amor que està per sobre de tots els prejudicis.
Més informació
 

© 1a Edició  (agost 2012) 
per a Editorial Sunya
98 pàgines

ISBN:  978-84-939868-6-5 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Casusalitats

Per Andreu Ribas

En aquest conjunt de textos, caòtic, esquizofrènic o anàrquic, segons es miri, Andreu Ribas (Palma, 1966), titellaire gepettista, dóna vida als seus ninots amb la sàdica intenció de fer-los funambulistes damunt la fina línia que talla l’existència per separar el bé del mal, l’amor de l’odi, la veritat de la mentida, la bogeria del sentit comú, la vida de la mort.
Casusalitats és una obra adscrita al corrent literari del qual forma part Andreu Ribas des de fa més de vint anys: l’Onanisme Mental.
El lector gaudirà de la lectura d’aquestes curtes narracions, imaginades per un autor que ha obtingut el premi Ciutat de Palma de novel•la, el premi Entorn de Narrativa Curta, i que ofereix ja una provada experiència narrativa.
Més informació
 

 

© 1a. Edició  (octubre 2010) 
per a Editorial Sunya
204 pàgines

ISBN:  978-84-937051-8-3

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Disposicions transitòries
Per Andreu Ribas
 

Romeu Amorós es jubila anticipadament als 74 anys. Per celebrar-ho, se’n va a dinar amb el seu company d’oficina, molt més jove que ell, a qui explicarà coses que li han marcat, que li han canviat la Vida. Situada a mitjans del segle XXI, Disposicions transitòries ens explica les estratègies de supervivència d’un vell en un medi hostil: envoltat de tecnologia que l’incomoda, de cambrers robòtics, de modes juvenils que no entén, en un clima que tendeix a la desertització. L’estratègia és, com tantes vegades, el record. Segurament.
    Jordi, el company de Romeu, serà el testimoni sorprès de les revelacions d’un vell excèntric que, en deu anys de compartir despatx de funcionaris, ni li havia despertat la mínima sospita de tenir un passat apassionat.
Més informació

© 1a Edició  (abril 2012) 
per a Editorial Sunya
140 pàgines

ISBN:  978-84-937051-9-0

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: La reina de la nit

Per Carles Ribó

En una Barcelona a les portes del segle XXI, la societat es troba immersa en una total decadència. Aquesta és la visió que en Joan Castells, un membre dels mossos d'esquadra de la ciutat, té de tot el que l'envolta. Presa del dolor i el ressentiment del seu propi passat, només trobarà consol en una noia que no coneix realment, però de la que està totalment enamorat. Una prostituta de luxe que l’obsessiona des de fa mesos, i que ell sobrenomena com la reina de la nit. Després de que la jove desaparegui de sobte en una nit de feina, el Joan haurà de recórrer a totes les eines de què disposa per intentar recuperar-la, torbat per l’angoixa de no saber res de la dona de la seva vida.

.Més informació

.
 

© 1ª Edició  (agost 2012) 
per a Editorial Sunya
282 pàgines

ISBN:  978-84-939868-7-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Entre dones i frares

Per Ignasi Rosselló

A Entre dones i frares hi trobareu l’enriquiment sobtat d'un jove a qui l'excés de diners li fa fer coses que no hauria fet mai. Hi trobareu amors que, sent impossibles, duren tota la vida i d'altres que de tan fàcils que són, ni comencen. Hi trobareu el finançament d'una congregació de frares, que de tan voler ajudar als demés, perden el nord i delinqueixen. Amors, rancúnies, i les paraules no dites, fan d'aquesta novel·la un bon entreteniment i un pou de reflexions. Nascut el 1956, l'Ignasi Rosselló ha dedicat la seva vida a solucionar els problemes dels altres per una mínima remuneració. Ara a la tercera joventut es dedica a escriure i a viure, tot solucionant els seus problemes ara amb menys joventut. Total, un vividor viscut...

.Més informació

.
 

© 1ª Edició  (desembre 2022) 
per a Editorial Sunya
162 pàgines

ISBN:  978-84-125182-5-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Modus Tollens

Per Xavier Semillas

Xavier Semillas Julià (Esplugues de Llobregat, 1980) és Llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona. També ha cursat el Màster Pensament Contemporani i Tradició Clàssica (UB), en l'especialitat contemporània. Actualment està estudiant el Batxillerat en Ciències Religioses a l'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona  (ISCREB). És secretari de redacció d'El Pregó, eclesial d'informació i opinió.

Com a poeta ha publicat Follia (MRR Editorial, 2013) i Pistis (Edicions Trialba, 2015). També és autor d'algunes traduccions de l'italià per a l'edició dels Col•loquis de Vic (Societat Catalana de Filosofia).

.Més informació

.
 

© 1ª Edició  (desembre 2017) 
per a Editorial Sunya
90 pàgines

ISBN:  978-84-947104-3-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Herba-savina

Per Domènec Sesmilo

La vocació literària d'en Domènec Sesmilo (Barcelona, 1942) pot semblar tardana. Segurament ho és malgrat que estem davant de la seva tercera novel•la indeleble i el seu sisè llibre publicat, passant per la poesia i l'assaig. Sense renunciar a la seva condició barcelonina, sempre ha volgut ser considerat un escriptor pallarès. Les seves arrels familiars i la temàtica de les seves novel•les que ha publicat així ho acrediten. Es pot dir que ha escrit tota la vida: diaris, articles, ponències doctrinals, discursos propis i aliens... la majoria de la seva producció de manera anònima. 
Dedicat durant molts anys a l'exercici de la política, és quan ha cregut que devia donar pas a noves expressions que l’han alliberat dels seus condicionants ideològics i ha deixat lliure el seu magí per escriure ficció. És un escriptor al que és fàcil de llegir perquè escriu senzill i entenedor. Conrea un català amb expressions pallareses que s'escolen donant caràcter a la seva literatura. Això la fa més genuïna i més honesta.

Més informació i compra directa
 

© 1a Edició  (juliol 2014) 
per a Editorial Sunya
236 pàgines

ISBN:  978-84-941903-4-6 
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Título: La nueva savia

Por Domènec Sesmilo

De entre los políticos que escriben ficción, contamos con Domènec Sesmilo. Los que lo hacen suelen publicar cuando cesan en sus responsabilidades como es su caso. Ha sido vicepresidente del Parlamento de Cataluña y senador en las Cortes en dos legislaturas entre otros cometidos. Es un agudo observador de la realidad social.
Casado y padre de cuatro hijas, su esposa nació en Extremadura. No debe extrañar, pues, que este hecho se refleje en la novela. Le gusta escribir y se nota en su obra.

En La nueva savia se entremezclan varios relatos: intriga política, investigación de una muerte extraña y la historia de una familia extremeña de la comarca de La Serena que, en la década de los sesenta, se traslada a vivir a Barcelona.
Es una novela del género de la crónica social sazonada de ingredientes que la hacen amena. Es de aquellos libros cuya lectura atrapa. Sus páginas rezuman cariño y agradecimiento a la magnífica aportación extremeña al desarrollo de Cataluña.

Més informació i compra directa

© 1a Edició  (juliol 2014) 
para Editorial Sunya
276 páginas

ISBN:  978-84-941903-5-3
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Confeti per al clarinet

Por Albert Suñé

Confeti per al clarinet és una novel·la on es barregen ficció i realitat. S’hi expliquen trenta-un anys –del 1929 al 1960– de la vida del personatge de ficció Víctor Roviralta, bateria català de jazz, el qual desenvolupa la seva cursa vital i professional immers en la sèrie de fets històrics que es van produir en aquelles tres dècades. Per tant, hi apareixen locals, situacions i personatges reals. Per exemple, un dels grans del jazz, que un dia penjà els hàbits i va venir a viure a Catalunya. En el text hi ha una mica de tot: comèdia, melodrama i tragèdia. En general, hi preval el sentit de l’humor perquè els personatges acostumen a veure les coses amb optimisme.

Més informació i compra directa

© 1a Edició  (novembre 2020) 
per a Editorial Sunya
312 páginas

ISBN:  978-84-122676-1-7
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: La revenja dels arbres. 

Per Albert Tarragó
 

El desenvolupament de la hipotètica independència de Catalunya de l’Estat Espanyol, obrirà uns camins força difícils i complicats.
Aquesta independència pacifica i democràtica, envers Espanya, comportarà que els sectors tradicionals i immo-bilistes de l'ultra dreta espanyolista, facin l’impossible perquè això no sigui així, ancorats en unes glòries passades, on es deia que a l’imperi espanyol no es ponia mai el sol. Aquests sectors lluitaran en una secreta guerra bruta contra els interessos de la jove nació.
La posada en pràctica d’un complot infernal, en tres fases, contra Catalunya i els catalans, suposarà uns efectes devastadors i dramàtics, sense precedents en aquesta estimada terra.
Se’n sortirà Catalunya i els catalans en aquest tràgic i inesperat futur?

Més informació i compra directa

 

© 1a Edició  (setembre 2014) 
per a Editorial Sunya
256 pàgines

ISBN:  978-84-941903-8-4
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Crit de llibertat
Subtítol: Una història de la guerra civil catalana del segle XV
Per Jordi Torrades

Bernat Tort és un remença a qui agafa la revolta de 1462 al seu poble de la Garrotxa. Immediatament s'uneix al moviment contra la brutal explotació dels pagesos, lluita que el porta a unir-se als exèrcits del rei Joan II, iniciant-se la guerra contra els nobles i les institucions catalanes que deposen al rei de la corona. Comença una guerra civil a Catalunya que durarà deu anys i en que en Bernat es veurà plenament involucrat. La victòria del rei no comporta l'abolició dels mals usos i el conflicte torna a esclatar al 1484 amb la segona guerra remença, ja amb l'Infant Ferran com a Rei. Malgrat l'esclafament dels remences, els mals usos seran finalment abolits al 1486. La història ens submergeix en un període profundament desconegut de la història de Catalunya.

Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2013) 
per a Editorial Sunya
250 pàgines

ISBN:  978-84-940255-5-6 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 

Títol: Les Fragàncies Oblidades d’Ultramar

Per Josep Torrents

Les fragàncies oblidades d’ultramar és una novel·la costumista que narra la vida d’un precursor de fragàncies per a perfums, que viatja a Filipines a la recerca d’arbustos i flors aromàtiques quan l’arxipèlag formava part de l’imperi colonial espanyol. Els fets, que transcorren durant l’últim terç del segle XIX i la primera meitat del segle XX, s’emmarca en el context històric de la Barcelona modernista, l’imperi monàrquic espanyol en decadència i les guerres locals i globals d’aquell període. L’eix narratiu gira al voltant de les vicissituds professionals i personals del protagonista: un jove emprenedor, visionari i aventurer, fill d’una família aristòcrata barcelonina, que viatjarà pel món en temps convulsos i coneixerà persones que marcaran la seva vida, com la dona mestissa espanyola-filipina amb la qual viurà una intensa història d’amor i que serà la seva esposa.

Més informació.

.
 

 

© 1ª Edició  (març 2023) 
per a Editorial Sunya
374 pàgines

ISBN:  978-84-126781-0-9
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: La hilaritat histriònica d’una hiena histèrica

Per David Tudela

Una massatgista massa motivada, uns Reis d’Orient desorientats, un alienígena buscant vida intel·ligent, un pallasso amb pànic escènic, una colla d’immortals tractant de salvar la vida, un aprenent de Faust fatídic, una bella vella glòria, un defensor de causes perdudes, una comercial implacable o un peregrí peregrinament heroic, són alguns dels protagonistes d’aquesta quarantena de contes. El conte amb el títol “Nit de Reis” va guanyar el certamen literari, organitzat per l'ajuntament de Calafell, "La mar de lletres", en la categoria de Contes de Nadal, l'any 2011.

Més informació.

.
 

 

© 1ª Edició  (gener 2024) 
per a Editorial Sunya
152 pàgines

ISBN:  978-84-127132-9-9
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Allà, on Déu no arriba

Per Adrià del Valle Puig

«Du kannst dich nicht verstecken». Serà a partir de que els homes de Corblanc trobin aquest missatge de sang, escrit en el cadàver mutilat d’un cavall, que la vida de l’Alexandre Jaboulay prendrà un rumb inesperat.
Immers en la seva feina de jutge de pau, l’Alexandre es veurà obligat a enfrontar-se al misteri que envoltarà el crim i d’altres fets igual de grotescos i terrorífics. Però a mesura que s’endinsi en la seva fosca trama, s’adonarà que existeix un enemic molt més perillós i invencible: les seves pròpies pors.

Més informació.

.
 

 

© 1ª Edició  (abril 2018) 
per a Editorial Sunya
336 pàgines

ISBN:  978-84-947104-2-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Giorgione a Castell Margarit
Per Frederic-Pau Verrié
 

 Una parella clandestina es retroba al solitari castell dels Margarit del Pla del Forment, on fa la sorprenent descoberta d’una obra desconeguda de Giorgione, el gran pintor venecià del segle XVI. La dificultat de donar a conèixer, sense comprometre’s, la descoberta d’una obra tan extraordinària, la recerca que ha de comportar la seva autentificació i la complexa problemàtica de la conservació, exhibició i destinació final del quadre omplen les pàgines d’aquesta narració que, pas a pas, porta al lector fins a un espectacular final que inevitablement incidirà sobre el futur de la parella, protagonista d’una història plena de detalls de petita erudició que, encuriosint el lector, fan potser més distreta la lectura.
Més informació
 

© 1a Edició  (novembre 2011) 
per a Editorial Sunya. Tercera edició –de l’autor i no venal– retocada i completada: desembre 2015
264 pàgines

ISBN:  978-84-938362-5-2 

Clic per a compra directa i segura
Adquisició directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Camins de vent. Crònica d'un viatge a Ítaca

Per Jordi Vidal

Després de la mort de la seva mare, Pere Puigdavall, un jove mataroní de vint-i-un anys, decideix marxar a viure a la vall de Pineta, al pirineu d’Osca, buscant, bàsicament, un lloc tranquil i conegut, un espai on asserenar-se i tornar a endreçar la seva vida.
Però sota les pedres i els arbres de Pineta s’hi amaguen moltes més coses que els seus records d’infantesa. De la mà de Francesca Lombardi, una historiadora italiana que documenta un estudi de la Universitat de Barcelona sobre els fets ocorreguts a la zona la primavera de 1938, en Pere iniciarà un viatge que el portarà a navegar per l’episodi conegut com “la bossa de Bielsa”, i a conèixer la història del Regiment Pirinenc número 1 de Catalunya, la darrera unitat militar d’obediència exclusivament catalana, i l’única des de la derrota de 1714.
A mida que les seves investigacions els apropin al gran secret que el Regiment Pirinenc ha servat a l'interior de les muntanyes de la vall durant més de setanta anys, Pere i Francesca es trobaran immersos en una trama inversemblant, on res ni ningú és allò que sembla, que posarà a prova el seu concepte de realitat i els canviarà la vida per sempre.

Més informació

 

© 1a Edició  (febrer 2014) 
per a Editorial Sunya
328 pàgines

ISBN:  978-84-941903-0-8 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: El Convent

Per Alícia Vilà
 

L’Ona, criada al Convent de Talló sota una educació benedictina i víctima d’una reclusió forçosa pel seu abandonament tot just recent nascuda a les portes del monestir, viu a l’ampara de la mare superiora, l’Elionor, fins que un atac gihadista les separa definitivament. Un misteri guardat gelosament és el detonant d’un seguit d’episodis sanguinaris comesos en nom de Crist, que culminen amb el descobriment d’una inquietant dinastia reial catalana, que arriba a oïdes del Vaticà i del mateix papa Francesc... “El Convent, una novel.la negra excitant, amb guinys a una subjacent monarquia catalana del s.XII.”
 

Més informació
.

.

 

© 1ª Edició  (desembre 2019) 
per a Editorial Sunya
130 pàgines

ISBN:  978-84-949889-3-6
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: A la vora del camí

Per Maria Àngels Villegas
 

Un jove, quan es fa gran, al lloc on vivim, l'exèrcit el crida i comença, a poc a poc, a obrir-se camí a la vida. El que aquí es narra és un recull, com un farcell ple d'engrunes trobades en el fons dels sentiments i unides per fer-ne història. Cadascú és cadascú, el tresor que regalima de la font de la veritat, que al món cada matí el sol il•lumina, s'hi troben unes vides que, sense cap sentit, fan lligam que molts esperen.

Més informació.
.

.
 

 

© 1ª Edició  (desemebre 2018) 
per a Editorial Sunya
328 pàgines

ISBN:  978-84-948382-4-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Any de Déu

Per Lluís M. Xirinacs Damians
 

Lluís M. Xirinacs Damians (Barcelona, 1932 - Ogassa, 2007) Ordenat sacerdot als 22 anys, al llarg de la vida reflexionà sobre els límits de l’obediència i la llibertat, enfrontant-se al poder eclesiàstic, civil i polític. Seguidor de Gandhi, va ser un dels impulsors del moviment no-vio-lent als Països Catalans. Promotor de l’Assemblea de Catalunya (1971), fou detingut i empresonat a causa del seu compromís polític; entre els anys 1969 i 1977 va dur a terme vuit vagues de fam, al-guna de les quals el va portar al llindar de la mort. Rebé diversos premis i reconeixements, així com tres nominacions al Premi Nobel de la Pau. El 1977 va ser elegit se-nador independent per Barce-lona. Deixà el sacerdoci el 1990 i es doctorà en Filosofia l’any 1997 per la Universitat de Barcelona amb la tesi Un model global de la realitat. El testimoni no-violent i el compromís amb la llibertat arribà fins l’oferiment final (agost, 2007).

Més informació.
.

.
 

 

© 1ª Edició  (novembre 2023) 
per a Editorial Sunya
356 pàgines

ISBN:  978-84-127132-4-4
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: No vull oblidar-te

Per Pilar Zamora

La seva obra  NO VULL OBLIDAR-TE no pretén  ser només una narració seqüencial i cronològica d’una situació, sinó que evoca  emocions molt més intenses, descrites des del sentiment més profund. Enalteix valors que poden marcar tota una vida, com l’honestedat, el coratge i la lluita, qualitats que van acompanyar sempre el seu pare, a qui en realitat vol rendir homenatge pòstum.

Més informació
 
 
 

 

© 1ª Edició  (juliol 2016) 
per a Editorial Sunya
212 pàgines

ISBN:  978-84-945363-1-1
 

Apartat gratis:
Fragment